Ugrás a tartalomra
FilmBox+ logo

Megérkezett a Christmas Smart Channel

Az SPI International (a CANAL+ vállalatcsoport tagja) büszkén jelenti be, hogy a Smart Channels digitális streaming szolgáltatás portfóliója új taggal, a Christmas Smart Channel csatornával bővült. Az ünnepi szezon közeledtével az új Smart Channel szívmelengető és ünnepi filmek exkluzív gyűjteményét kínálja a nézőknek, különleges teret teremtve a családoknak, hogy összejöjjenek és megünnepeljék a karácsony örömét.

 

A csatorna kizárólag a FilmBox+ felületén érhető el, amely a partner szolgáltatókkal együttműködve világszerte immár több millió háztartásba jut el, és az előfizetőknek exkluzív lehetőséget kínál a válogatott VOD-tartalmak megtekintésére.

 

A Smart Channels olyan speciálisan összeállított lejátszási listák, amelyen a műsorok a hagyományos lineáris csatornákhoz hasonlóan egymás után játszódnak le. A FilmBox+ platformon keresztül világszerte elérhető Smart Channels teljesen digitális, és műfajspecifikus programokat, illetve bizonyos színészeknek, rendezőknek vagy témáknak szentelt tartalmakat kínál. A Christmas Smart Channel kínálatát – amelyben az időtlen klasszikusok mellett a legújabb produkciók is megtalálhatóak lesznek–, úgy állítottak össze, hogy az ünnepi témájú filmek zökkenőmentes folyamát kínálja a nézőknek, és közvetlenül a képernyőre vigye a karácsony hangulatát.

 

A csatorna kiemelkedő címei között olyan elismert filmek szerepelnek, mint a "Csendes éj", a "Rocketman", a "Karácsonyi randi apunak", a "Kétéjszakás kaland", a "Karácsonyi csók" és még számos más szívmelengető film. (A filmek választéka országonként változik.)

 

A FilmBox+ eddig több mint 300 intelligens csatornát (Smart Channel) vezetett be világszerte, a jól összeválogatott kínálatában, a legnagyobb globális forgalmazóktól származó hollywoodi kasszasikerek, nemzetközi független alkotók gyöngyszemei, tévésorozatok, dokumentumfilmek, életmód témájú műsorok és még sok minden más is található. A FilmBox+ bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön azonnali hozzáférést biztosít a terjedelmes VOD kínálathoz és az élő csatornákhoz. A szolgáltatáshoz a közönség a www.filmbox.com weboldalon keresztül férhet hozzá, letöltheti az iOS és Android operációs rendszerekkel kompatibilis mobilalkalmazást, vagy az Apple TV, Android TV, Samsung és LG Smart TV készülékekhez elérhető Smart TV alkalmazáson keresztül streamelheti kedvenc tartalmait. A FilmBox+ több hazai szolgáltatón keresztül is elérhető.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott