Ugrás a tartalomra
FilmBox+ logo

Megérkezett a FilmBox+

Bár eredetileg 2020. év végéig ígérték a névváltást, de csak most történt meg, immár FilmBox+ névre hallgat az eddigi FilmBox Live.

 

A webes felület címe még a régi, de már az új nevet és logót használja, mint ahogy az androidos applikáció is a 0.2.2 verziószámtól.

 

Lengyel források kék logót mutattak be, de nálunk úgy tűnik, maradnak a megszokott pirosnál.

 

Mint ismeretes, korábban a FilmBox Plus csatorna azért váltott FilmBox Stars-ra, hogy az OTT szolgáltatás FilmBox Live helyett FilmBox+ lehessen.

 

A váltás kapcsán 2021. február 18-án az alábbi közleményt adta ki a SPI International (miután már hat napja FilmBox+ néven fut a szolgáltatás):

 

Az SPI International bejelentette, hogy a mai napon hivatalosan is elindult megújított streaming szolgáltatása, a FilmBox+. A szolgáltatás a hagyományos tévézés és a digitális videótárak (VOD) nyújtotta élményt ötvözi, elérhető weben, mobilon, televíziós applikáción és egyes kábelszolgáltatók felületein keresztül is.

 

A mai napon indult útjára a FilmBox+, az SPI International új streaming szolgáltatása, amely az élőben sugárzott csatornáknak és a széles VOD kínálatnak köszönhetően ötvözi a lineáris és digitális televíziózást. A FilmBox+ az SPI korábbi alkalmazásának, a FilmBox Live-nak a továbbfejlesztése, amely könnyen átlátható kezelőfelületével, több képernyős lehetőségével és a mozifilmek, sorozatok, dokumentumfilmek sugárzásával teljesebb felhasználói élményt nyújt elődjénél. A felhasználók a mai naptól érhetik el a szolgáltatást közvetlenül a filmbox.com oldalon, vagy a FilmBox+ applikáció használatával bármilyen internethez csatlakozó eszközzel, legyen az akár okostelefon, tablet, okostévé vagy adott kábelszolgoltátó platformja.

 

„Örömmel jelentjük be új szolgáltatásunk, a FilmBox+ bevezetését, amely a FilmBox Live-ot váltja fel a mai naptól. A FilmBox+ kiválóan illeszkedik a kábeszolgáltatók és partnereink platformjaihoz, olyan gördülékeny és teljes szórakoztatási élményt kínálva, ahol a felhasználó áll a középpontban” – közölte Berk Uziyel, az SPI International ügyvezető igazgatója.

 

A Home of Good Movies mottóhoz híven a FilmBox+ a legnagyobb forgalmazók válogatott tartalmait hozza el a nézőknek, beleértve ebbe hollywoodi sikerfilmeket, világhírű sztárokat, független filmes gyöngyszemeket és tematikus műsorokat is. A szolgáltatás azoknak is kedvez, akik a hagyományos televíziózás élményéről sem kívánnak lemondani, a felületen ugyanis a nap huszonnégy órájában élőben és megszakítás nélkül sugárzott csatornák kínálata is elérhető. A FilmBox+ a felhasználói élmény tökéletesítésének céljából a Smart Collection Channels funkciót is bevezeti, vagyis olyan csatornákat kínál majd a felhasználóknak, amelyekre a FilmBox szerkesztői műfajnak, hangulatnak és különleges alkalmaknak megfelelően válogatnak össze különböző tartalmakat. Ennek a szolgáltatásnak a megjelenése az év egy későbbi időpontjában várható.

 

A FilmBox+ felületén a nézők jelenleg több ezer népszerű VOD tartalomhoz és 12 élő csatornához férhetnek hozzá, internethez csatlakozó eszközön keresztül bárhol, bármikor.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott