Ugrás a tartalomra

Megérkezett az RTL+ alkalmazás a Samsung okostévékre

Az RTL+ Premium előfizetői a Samsung Smart HUB felületén keresztül tölthetik le az alkalmazást a feltételeknek megfelelő Samsung televíziókra.

 

Streamingszolgáltatóként az RTL számára kiemelten fontos, hogy az RTL+ streaming platform minél több okostévén, minél több nappaliban jelen legyen. Az RTL+ indulása óta rengetegen kérdezték, hogy Samsung televíziókon mikor lesz elérhető a szolgáltatás. Örömmel adjuk hírül, hogy 2024. október 22-től az RTL+ Premium előfizetéssel rendelkező felhasználói számára Samsung okostévéken is elérhető az RTL+ applikáció. Az alkalmazás a Tizen 5.5 (2020-tól forgalomba helyezett Smart TV-k) vagy annál frissebb verziószámú operációs rendszert futtató modellekre tölthető le a Samsung Smart HUB felületén keresztül.

 

Nézni pedig lesz mit

 

Az UEFA Bajnokok Ligája az RTL Magyarország közvetítésében októbertől kizárólag az RTL+ Premium felületén érhető el élőben. Ez összesen 192 BL-meccset jelent a 2025. május 31-ig tartó szezonban, ahol a mérkőzések mindegyikét magyar kommentárral szurkolhatják végig az előfizetők.

 

Az UEFA Bajnokok Ligája mellett a korábbi évekhez hasonlóan az UEFA Európa-liga-, illetve UEFA Konferencialiga-mérkőzések is színesítik az RTL+ Premium szolgáltatás meccskínálatát – csaknem 100 EL vagy KL meccs lesz megtekinthető a szezon során, köztük a Manchester United, a Chelsea vagy a Roma meccsei.

 

Magyarországon 2024-ben kizárólag az RTL+ Premium közvetíti élőben - 2024. október 28., 20:45- az Aranylabda-díjátadót. Az RTL előfizetős streamingplatformján nemcsak a többórás – és a férfi Aranylabda-díjátadón kívül még jó néhány további díj eredményhirdetését magában foglaló – ceremóniát láthatják, hanem terveink szerint már előbb megkezdjük a közvetítést, és jó néhány sztárinterjút megmutatunk a vörös szőnyegről.

 

Az RTL+ Premium felületén már elérhetők A Király alkotói által jegyzett, KOKO című dokumentumfilm epizódjai, amelyek Kovács Kokó István olimpiai-, világ- és Európa-bajnok sportoló életútját mutatják be négy részben. Az első epizódban a bokszoló a gyermekéveit, a második az amatőr boksz pályafutását, a harmadik a profi sportkarrierjének alakulását mutatja be, míg a negyedik rész a Pablo Chacóntól elszenvedett vereség és az utána következő, napjainkig tartó időszakot ábrázolja.

 

Az RTL+ Premium előfizetői a lineáris adással párhuzamosan élvezhetik az RTL közönségkedvenc showműsorainak élő adásait és reklámmentesen nézhetnek – akár a televíziós sugárzással egy időben – olyan nagysikerű produkciókat, mint például a Sztárbox, a Nyerő Páros, vagy november 10-től a Hell Boxing Kings mérkőzései. A kínálatban elérhető a 20 nap Mariupolban című Oscar-díjas dokumentumfilm, valamint az idén 15 éves On The Spot filmjei is.

 

Az RTL+ Premium felületén debütál október 30-án A sötétség szigete című finn krimisorozat és kizárólag az RTL+ Premium előfizetői nézhetik majd meg november 7-től az Életed nélkülem című, fesztiváldíjas magyar dokumentumfilmet is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott