Ugrás a tartalomra

Megérkezett az RTL HÁROM

Az RTL szeptemberben bejelentett, és jelenleg is zajló arculatváltása újabb állomásaként október 28-án reggel 5 órakor nevet váltott az RTL+ csatorna, és immár RTL HÁROM néven érhető el.

 

A csatorna programstruktúrája megújult, az új tartalmi kínálatában a filmek nagyobb szerepet kaptak. Novemberben az RTL HÁROM műsorán a nézők találkozhatnak a Bud Spencer - Terence Hill klasszikusokkal (például: Nyomás utána, Kincs, ami nincs, Különben dühbe jövünk, És megint dühbe jövünk) Rendőrakadémia-filmekkel, valamint további olyan sikeres filmek sugárzásával, mint a Pokolfajzat, a Last Vegas és az Amerikai pite. Magyar alkotások közül a csatornára érkezik Az unoka és a Toxikoma című film. A labdarúgás szerelmesei pedig mostantól az RTL HÁROM műsorán követhetik az UEFA Európa Liga és az UEFA Európa Konferencia Liga mérkőzéseit. Az őszi szezon utolsó mérkőzései november 3-án kerülnek képernyőre.

 

A 2014. május 1-jén indult kábelcsatornának nem csak a neve változott meg, hanem az arculata is. Az új arculatot az új műsorstruktúra ihlette. Az egyes arculati elemek ikonikus filmes toposzokat idéznek meg: romantikus, akció-, krimi és western- filmek elevednek meg egy animációs világban a reklám és ajánló nyitó-, záró történeteiben. Emellett természetesen a labdarúgás is kapott egy jelenetpárt. Az arculat, illetve a csatorna logó egy markáns, a többi RTL csatornától jól megkülönböztető kékes-zöld színt kapott.

 

A csatorna nevét következetesen csupa nagybetűvel kiírva használjuk majd a jövőben. A névváltás előzményeként az RTL 2022. október 20-án jelentette be, hogy saját streaming-szolgáltatása RTL+ néven indul majd.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott