Ugrás a tartalomra
UPC Direct logo

Megkönnyíti a csak kártyás előfizetők dolgát a UPC Direct

Régóta hiányolt kényelmi funkciót vezetett be a UPC Direct csak kártyás előfizetői számára 2019. július 24-én.

 

Enigma2 rendszerű egyéni vevővel rendelkező csak kártyás előfizetők, OpenPLI 7.1 használata esetén (július 24-i frissítéstől kezdődően), könnyedén behangolhatják a UPC Direct szolgáltatás által kínált csatornákat, a FastScan funkció használatával. Még nem teljes a lehangolt lista, jelenleg 135 csatorna szerepel benne, vannak "hiányzók", mint pl az M1 HD (már akinek hiányzik...), illetve elavult adatok, például a Mooz Dance HD a régi, már lekapcsolt pozícióból próbálja meg behozni az adást. Vannak a listában a szolgáltatáshoz nem tartozó csatornák is (például 1 Music Channel és U TV, fta elérhetőségű román zenecsatornák), illetve sok csatorna esetében eltér a "service reference id" a nem pontosan megadott frekvencia miatt, ezért ezeknél nem jelennek meg a piconok. Ez még csak az első verzió, remélhetőleg hamarosan kiteljesedik, pontosodik és naprakész lesz a keresés.

 

A FastScan funkció használatát a UPC Direct szolgáltatás esetén képekben mutatjuk be, Instagram oldalunkon (a funkció működik a freeSAT cseh és szlovák, valamint a FocusSat román platformok esetében is).

 

OpenATV használata esetén a systemplugins alól telepíthető a FastScan plugin, de cikkünk publikálása idején ez még nem kapott frissítést, így még nem tartalmazza a UPC Direct szolgáltatást.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott