Ugrás a tartalomra
Megamax logo

Megszűnik a Megamax

2019. december 31-ét követően kivezeti a Megamax csatornát a hazai televíziós kínálatból az AMC Networks International – Central and Northern Europe.

 

Tudomásunkra jutott, hogy év végével a Telekom és a UPC kínálatából is kikerül a Megamax csatorna, ennek okát keresve az AMC Networks International – Central and Northern Europe illetékeseihez fordultunk, ahonnan kérdésünkre a következő válasz kaptuk:

 

Alapos mérlegelés után úgy döntöttünk, hogy 2019. december 31-ét követően kivezetjük a Megamax csatornát a hazai televíziós kínálatból. Folyamatosan optimalizáljuk a portfóliónkat, és ez a változás ennek a folyamatnak az eredménye. 
A társaság gyerekcsatorna-portfóliójához tartozó JimJam és a Minimax változatlanul kiemelt figyelmet kap, a befektetések folyamatosak. Mindkét csatorna tartalmi kínálatát folyamatosan bővítjük, a világ számos országában népszerű JimJam arculata pedig éppen egy évvel ezelőtt újult meg. 
A Megamax bezárása a társaságunk más csatornáit semmilyen formában nem érinti.

 

A 2011. április 18-án indult Megamax csatorna elsősorban a 8-12 éves fiúkat célozta meg, másodlagos célcsoportja pedig a 7-14 éves tinédzserek voltak.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott