Ugrás a tartalomra

Megtekinthető a The Family Stallone második évadának hivatalos előzetese

A SkyShowtime bemutatta a nagy sikerű dokusorozat, a The Family Stallone hivatalos előzetesét. Főszereplők: az Oscar®-díjra jelölt Sylvester Stallone, felesége, Jennifer Flavin Stallone és három lányuk, Sophia, Sistine és Scarlet. A 2. évad május 16-tól kizárólag a SkyShowtime-on tekinthető meg.

 

Ebben az évadban Los Angeles egyik leghíresebb családja, a Stallone család négy évtized után végleg elhagyja Hollywoodot, és keletre költözik. Sophia és Sistine New Yorkban teljesítik be álmaikat, Scarlet Miamiban jár főiskolára, és itt talál új szerelemre, Sly és Jen pedig az üres családi fészket elhagyva Palm Beach-re költözik. Ám a távolság nem szakíthatja szét ezt a családot. Az évad egy sorsfordító olaszországi utazásban éri el csúcspontját, ahol megismerik családjuk történetét, újra közel kerülnek egymáshoz, és életre szóló emlékeket szereznek.

 

A The Family Stallone az MTV Entertainment Studios gyártásában készült. Vezető producerek: Benjamin Hurvitz és Nadim Amiry. A Bunim-Murray Productions vezető producerei, Julie Pizzi, Farnaz Farjam és Jonathan Singer, valamint Chris Ray és Jason Williams társproducerek szintén közreműködtek a sorozatban. A sorozat forgalmazója a Paramount Global Content Distribution.

 

A SkyShowtime közvetlenül a fogyasztók számára elérhető a SkyShowtime alkalmazáson keresztül az Apple iOS, tvOS, Android készülékek, Android TV, Google Chromecast, LG csatlakoztatott TV-k, Samsung Smart TV-k, kiválasztott forgalmazó partnerek piacain, valamint a www.skyshowtime.com weboldalon keresztül.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott