Ugrás a tartalomra
TV2 Séf logo

Megújult a TV2 Csoport gasztro-csatornája

Mától új néven, de változatlanul sokszínű tartalommal várja a nézőit a TV2 Csoport gasztro-csatornája, a TV2 Séf, ahol továbbra is népszerű hazai szakácsok és világhírű séfek uralják a képernyőt.

 

A szüreti filmek hétvégjén, október 15-től a sztárséfek mellett romantikus, a gasztronómiához köthető filmek szórakoztatják azt, aki a TV2 Séf-re kapcsol. Országos tv premierként érkezik a Pizzarománc, de képernyőre kerül a Szökőhév, Az élet ízei és a Bor, mámor, Provence is.

 

Gordon Ramsay – A pokol konyhája című műsorának, a világ legkeményebb szakácsversenyének XV., XVI., XVII. évadjai Magyarországon először a TV2 Séf műsorán debütálnak. E mellett újdonságként mutatkozik be október 15-én a Wine Show, amelyben a bor szerelmeseit két színész, Matthew Goode és Matthew Rhys kalauzolja a legfinomabb nedűk világába tizenegy országot bejárva.

 

Október 19-től az ázsiai konyha szerelmesei örülhetnek, hiszen hétköznap esténként televíziós premierként kerül képernyőre a Luke Nguyen – Ízek, tájak, Vietnám. A népszerű séf, Luke Nguyen vonattal járja be Vietnám egzotikus vidékeit, bemutatva az országot és annak gasztronómiai érdekességeit. November 2-től pedig szintén televíziós premierként jön az Ázsia ízei Diana Channel, ahol Diana vendégeivel autentikus, de egyben házias ázsiai fogásokat készít.

 

Szintén országos tévépremierként látható majd az őszi szezonban Farmról a villára és a Három a zöldség, hús a ráadás is. A csatorna műsorára tűzi a Wok the World - A rizs ezer arca című egyedülálló, három részes gasztro dokumentumfilmet is, amelyben a Michelin csillagos Alvin Leung séf kalauzolja el a nézőket a kínai konyha világába.

 

Az újdonságok mellett a régi nagy kedvencek is megtalálhatóak a TV2 Séf kínálatában, többek között Martha Stewart, Jamie Oliver és Nigella Lawson osztja meg a nézőkkel gasztro-trükkjeit, de a River Cottage és a Sütimester epizódjai is láthatók.

 

A csatorna kínálatában látható hazai gyártású tartalmak között pedig ott van a Séfek Séfe, az Adri’s Kitchen, a Stahl konyhája, a Lázár és Géza a retro konyhasó és a Hentesek is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott