Ugrás a tartalomra
Mozi+ logo

Megújult arculattal várja a nézőket a Mozi+

A TV2 csoport első filmcsatornája, a Mozi+ december 19-én 21 órától megújult arculattal várja a tévénézőket, és ahogy az eddig eltel 6 évben, a jövőben is színvonalas és változatos tartalmakat kínál.

 

A teljesség igénye nélkül: országos tévépremierként jön a Jeges pokol című amerikai akciótriller Liam Neeson-nal és Laurence Fishburne-nel, érkezik a John Wick: 4. felvonás Keanu Reeves főszereplésével, de látható lesz például a Free Guy vagy az idén bemutatott, Préda című amerikai sci-fi akciófilm is, amely a Predator filmsorozat ötödik része.

 

Karácsonykor pedig többek között érkezik a Felhőkarcoló című amerikai akciófilm, december 24-én 21:00-tól Dwayne Johnsonnal. Will Sawyer felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik és Hongkongba utazik legújabb megbízása miatt, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, amiért őt teszik felelőssé… A Dwayne Johnson rajongóknak jön még egy film másnap, a Halálos iramban 8. 21:00-tól. Az amerikai akciófilm további főszerepeiben olyan remek színészekkel találkozhatnak a nézők, mint Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell, Jason Statham és Charlize Theron. December 26-án a vígjáték rajongóknak kedveskedik a Mozi+, 21:00-kor startol a Kingsman: Az Aranykör. A Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry, Elton John, Channing Tatum és Jeff Bridges főszereplésével készült alkotásban, ha a világot valami rettenetes rémség fenyegeti, a Kingsman ügynökei mindig tudják, mi a teendő. Vagyis majdnem mindig…

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott