Ugrás a tartalomra
OzoneTV logo

Megújult az Ozone TV

2020. március 2-án megújult az Ozone TV, Magyarország egyetlen "zöld csatornája".

 

A megszokott régi műsorok új köntösbe öltöztek, az új vásárolt tartalmak mellett pedig érdekes, különleges, saját gyártású magazinok is készülnek.

 

Az Ozone Univerzum című vadonatúj magazin, Magyarországon elsőként foglalkozik az űrkutatással tudományos megközelítésben.

 

Megújították az egyik közkedvelt műsorukat is, ami az Egyenlítő címet viseli.  Ez egy kimondottan ismeretterjesztő, környezetvédelmi magazin, friss hírekkel, tudományos igényű magyarázatokkal.

 

A Titokzatos Magyarország, olyan ismeretlen helyekre kalauzolja el a nézőket, amely valamilyen titkot, érdekességet rejt.

 

Az Ozone utazás a világ országait, városait, tájait mutatja be, mégpedig a műsorvezető-szerkesztő saját nézőpontjából és szemszögéből. Egyedi stílus, humor és történelmi, történeti hitelesség egyaránt jellemzi.

 

A természet-és környezetvédelmi vagy éppen tudományos műsorok mellett bemutatják a világ szépségeit is. Céljuk az, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy a Föld megóvásában mindnyájunknak egyéni felelősségünk is van.

 

Nevelni, tájékoztatni és elgondolkodtatni szeretnének, amivel szemléletváltásra is ösztönözhetik nézőiket.

 

Ozone TV - mert "Gondolkodni menő!"

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott