Ugrás a tartalomra

Megújult az RTL GOLD arculata is

Az RTL szeptember 2-án bejelentett arculatváltása idei végső állomásához érkezett: december 10-én adáskezdéstől új színekben pompázik tovább az RTL GOLD.

 

A csatorna programstruktúrája változatlan marad: az RTL klasszikusainak szerelmesei napi két órányi Barátok közt mellett továbbra is itt élvezhetik a Balázs Show, a Mónika Show és az Anikó Show temperamentumos vitáit, valamint olyan ikonikus show-műsorokat mint a Szombat esti láz, a Csillag születik, a Kész átverés vagy a Győzike.

 

Az idén ötödik születésnapját ünneplő csatorna új arculatot is kapott a korábban bejelentett központi arculathoz igazodva. Az új arculatot az RTL GOLD ikonikus műsorai illetve a kínálat sokszínűsége inspirálta. Az RTL United arculat tarka, illusztratív világában az egyes zsánerekből ismerős jelenetek, tárgyak, mozdulatok kelnek életre a csatorna ID-aiban.

 

A csatorna logó a korábban bemutatott kábelcsatornákhoz hasonlóan egy markáns, a többi RTL csatornától jól megkülönböztethető, arany színű árnyalatot kapott - utalva a csatorna nevére.

 

Az RTL GOLD az arculatváltást különleges műsorfolyammal ünnepli meg december 10-én szombaton: műsorkezdéstől 13:20-ig talkshow-maratonnal szórakozhatnak a nézők, majd azt követően délután a Barátok közt lesz látható sok órán keresztül egészen 19 óráig, amikor is a szokásoknak megfelelően a Szombat esti láz kerül programra.

 

A csatorna nevét – hasonlóan az RTL KETTŐ-höz és RTL HÁROM-hoz – következetesen csupa nagybetűvel kiírva használjuk majd a jövőben.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott