Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Mese- és filmözön a Direct Now appban

Tavasszal is folytatódik a zsongás a Direct One háza táján. A januárban bevezetett új csatornák ráadásaként március második felében újabb tartalmak érkeznek a Direct Now applikációban: az eddigi NatGeo videótár mellett már az AMC, a JimJam illetve a Minimax közkedvelt sorozatai is elérhetőek lesznek.

 

Húsvéthoz közeledve a Direct One nyuszija sem tétlenkedik – kisebbeknek és nagyobbaknak is kedveskedik, hiszen a Direct Now applikációnkban újabb VOD tartalmak érkeztek. Március közepétől már elérhetőek a Minimax illetve a JimJam és az AMC népszerű sorozatainak egyes epizódjai. Bár a VOD-ben megtekinthető epizódok száma korlátozott, az elérhető részek időről időre frissülnek az appban, ezért érdemes rendszeresen rápillantani a videótárra.

 

A Direct Now alkalmazással továbbra is bárhol és bármikor élvezhetik kedvenc tartalmaikat családtagjaikkal közösen, hiszen az applikációval egyidejűleg 5 különböző eszközön követhetnek akár 5 különböző élő televízióadást, sőt beállíthatnak interaktív műsor-emlékeztetőt is, így soha nem maradnak le a kedvenceikről. 21. századi elvárásoknak megfelelően ma már a tévé igazodik a nézőkhöz, hiszen bizonyos műsorok 7 napig is visszajátszhatóak és újraindíthatóak. Bármilyen internetkapcsolattal rendelkező hordozható okoseszközön akár útközben is mozizhat, ugyanis 91 lineáris csatorna programkínálatát érheti el az app segítségével. A Direct Now applikáció változatlanul megtalálható a Samsung, LG, Panasonic okostévéin, valamint olyan népszerű márkák okos-tévékészülékein is, mint a Sony vagy a Philips. Az app elérhető a content store-okban, valamint letölthető a Google Play-ről, és az App Store-ból is.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott