Ugrás a tartalomra

Mesés gyereknap és nyári vakáció a Minimaxszal és a JimJammel

Digitális eszközeink segítségével a kicsik kedvenc mesehősei egész nyáron elérhetővé válnak: szórakoztatják és tanítják a gyerekeket.

 

Gyereknap és a nyári vakáció alkalmából számtalan új mesével és edukatív tartalommal várja a gyerekeket a Minimax és a JimJam, de az újdonságok az egész nyarat végig kísérik, így hamarosan kiderül mi történik a pónivilágban, vagy merre kalandozik Tűzoltó Sam és Bing a nyuszi.

 

Számtalan szolgáltató kedveskedik a kicsiknek gyereknap alkalmából a Minimax és a JimJam kapcsán csatornanyitással, on-demand tartalmakkal és online játékokkal. A Telekom, Digi, Vodafone, Direct One, Antenna Hungária, Vidanet és a Tarr Kft. a gyereknaptól kezdődően egész nyáron át rengeteg mesés tartalmat kínál a legkisebb nézők számára.

 

A JimJam egész nyáron az élet hétköznapi hőseit ünnepli játékosan oktató sorozataival. A csatorna küldetése az óvodás korú gyermekek edukálása, melyhez a Magyar Telekom is csatlakozik: az IPTV és a műholdas előfizetői számára egész júniusban a Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével elérhetővé teszi a JimJam meséit, ahol „Tanulj a hétköznapok hőseitől a JimJamen” címmel mindennap 18:45 és 20:00 között látható „Poli, a robomobil”, „Sam, a tűzoltó” és „A város hősei”. A JimJam egyedi fejlesztésű rövid, úgynevezett „Tudtad-e?” videóiban a csatorna népszerű mesehősei tanítják a kicsiket interaktív módon. A tartalmak elérhetőek lesznek a Telekom Facebook oldalán, hu.jimjam.tv/Telekom (hu.jimjam.tv/magyar-telekom/) microsite-on. A mesék számos tanulsággal különböző kérdésekre keresik a választ és alkalmat adnak a családnak, hogy beszélgessenek a kicsikkel a mesék hatására: Pl: Miért fontos, hogy segítsünk egymásnak? Kinek szólhatunk, ha segítségre van szükségünk? Miért fontos az együttműködés, csapatmunka, ha balesethez hívják a mentőket, rendőröket, tűzoltókat? Milyen szabályokat kell betartani az óvodában? 

 

Mesés, oktató microsite létrehozásával a Digi (hu.jimjam.tv/digi/), One Direct (hu.jimjam.tv/direct-one/) és a Vodafone (hu.jimjam.tv/vodafone/) platformján is elérhetőek a JimJam népszerű videói és figurái. Játékos foglalkoztatókkal, színezőkkel, oktató videókkal, Facebook nyereményjátékkal kedveskednek a családnak, valamint a One Direct-nek létrehozott Minimax microsite-ján (www.minimax.hu/direct-one/)  is megtalálhatóak a Minimax játékos foglalkoztatói.

 

Az Antenna Hungária is csatornanyitással kedveskedik a gyereknek, a mindigTV nézők júniusban kódolatlanul érhetik el Minimax műsorait. A népszerű meséken túl, a mindigTV Facebook oldalán Minimax ajándékcsomagokért játszhatnak az érdeklődők.

 

A Vodafone, a Direct One és az Antenna Hungária valamennyi Minimax és/vagy JimJam előfizetője egész nyáron át bárhol, bármikor kikapcsolódhat a mesék világában és követheti a Minimax és/vagy a JimJam népszerű karaktereinek kalandjait a szolgáltatóknál elérhető on-demand tartalmakon keresztül. 

 

A Vidanet és a TARR Kft. ügyfelei előfizetési csomagtól függetlenül láthatják a JimJam-en a legújabb meséket a nyár első hónapjában és játékban is részt vehetnek a szolgáltatók Facebook oldalain.

 

A Minimax több premierrel is készül, így május 30-án 15:30-kor indul a „My Little Pony: Pónivilág” mindennap dupla epizóddal, június 5-én este 8 órakor startol a „Barbie és Chelsea: Az elveszett születésnap”, míg a nyári szünet első napján, vagyis június 16-án 9:20-tól mutatkozik be a „Bagoly brigád”. A „Dronix csapat” sorozat számos tech újdonsággal szórakoztatja a kisfiúkat. A rendhagyó újdonság július 1-vel debütál a csatornán.

 

Aki pedig a nyaralás alatt sem szeretne lemaradni a Minimax és a JimJam hőseinek kalandjairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO (amelyen a MoziKlub teljes kínálata is elérhető és amelyben többek között a Poli, a robomobil epizódjai is bármikor megtekinthetők), a DIGI Online, a Vodafone TV/Horizon GO, a Direct Now app, a mindigTV GO és a Vidanet Move szolgáltatásai nyújtanak megoldást, hogy utazás közben vagy akár a strandon is könnyedén elérhető legyen a JimJam és a Minimax műsora mobiltelefonon vagy tableten.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott