Ugrás a tartalomra

Minden eddiginél több NFL meccs érkezik a magyar nézőkhöz

Augusztusban visszatér az NFL, a profi amerikaifutball-bajnokság a Network4 csoportra, ráadásul a rajongók a 2023-24-es idényben minden eddiginél több mérkőzést láthatnak majd az ARENA4 sporttelevízióban és a NET4+ SPORT streamingszolgáltató jóvoltából. Az előszezonból két, izgalmasnak ígérkező mérkőzés kerül képernyőre: a New York Jets-Cleveland Browns Hall of Fame-meccs, valamint a tavalyi Super Bowl-résztvevő Philadelphia Eagles és a teljes átalakuláson átesett Indianapolis Colts összecsapása.

 

A már megszokott csütörtöki (magyar idő szerint péntek hajnali) Thursday Night Football, vasárnapi (hétfő hajnali) Sunday Night Football és hétfői (kedd hajnali) Monday Night Football kiemelt mérkőzései mellett a Network4 minden vasárnap elhoz 1-1 izgalmasnak ígérkező párosítást a 19 és a 22 órás műsorsávból. Az NFL idén három mérkőzést rendez Angliában és kettőt Németországban, ezeket is élőben láthatják majd a nézők, ahogy a három hálaadás napi összecsapást és a liga történetének első Black Friday-meccsét is, de természetesen adásba kerül a rájátszás minden mérkőzése, és a koronaékszer, az idén Las Vegasban megrendezésre kerülő megrendezendő 58. Super Bowl is. Emellett az alapszakasz minden fordulójában idén is követhető lesz az NFL RedZone, a liga hétórás, körkapcsolásos műsorfolyama a vasárnap délutáni és esti meccseiről.

 

Az előszezon augusztus 4-én indul, az alapszakasz pedig szeptember 8-án hajnalban veszi kezdetét. Augusztus 14-től öt héten át hétfőnként 19:30-as kezdéssel a MATCH4-en kerül képernyőre a Hard Knocks című dokumentumfilm-sorozat, amely idén a New York Jets csapatával foglalkozik. Az előszezonban először a New York Jets és a Cleveland Browns összecsapása, a harmadik héten pedig a Philadelphia Eagles-Indianapolis Colts mérkőzés kerül képernyőre.

 

„Az NFL uborkaszezon egyik legfontosabb történése volt, hogy a New York Jets megszerezte a korábbi Green Bay Packers irányítót, az MVP-nek négyszer is megválasztott Aaron Rodgerst. Hatalmas figyelem övezi majd idén a Jetset a sztárjátékos érkezése miatt, így örömünkre szolgál, hogy az edzőtáboruk mellett rögtön az idei első előszezon meccsen is megmutathatjuk őket” – mondta el Kun Zsolt, a Network4 NFL kommentátora.

 

„A Philadelphia Eagles tavaly egy hajszálra volt a Super Bowl megnyerésétől, és idén is az NFC konferencia favoritjaként várják a szezont. Ellenfelük az az Indianapolis Colts lesz, amelyben az újonc Anthony Richardson már első évében a liga egyik legizgalmasabb játékosa lehet. Érdekes lesz megnézni, hogy ez a két csapat hogyan hangolódik majd a szezon előtt, illetve kik szerzik meg az utolsó helyeket a csapatok kereteiben” – tette hozzá Kun Zsolt.

 

„Az alapszakasz nyitómeccsén a címvédő Kansas City Chiefs Patrick Mahomes vezérletével fogadja azt a Detroit Lionst, amely az idei szezon egyik legnagyobb meglepetése lehet. A csapatok már megkezdték a felkészülést, mind a 32 gárda bevonult a saját edzőtáborába - azt pedig, hogy mi is zajlik egy ilyen többhetes táborban, augusztus 14-től minden hétfőn megmutatjuk a New York Jets csapatán keresztül, amely az idei Hard Knocks évad főszereplője” – mondta Parrag Zsombor, a Network4 szerkesztője.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott