Ugrás a tartalomra
Eurosport logo

Minden wimbledoni mérkőzés megtekinthető a Eurosport felületein

A Warner Bros. Discovery Sports Europe élőben, exkluzívan közvetíti az összes wimbledoni mérkőzést az Eurosport csatornákon, 11 piacon. A Eurosport helyszíni közvetítéseit Mats Wilander, Barbara Schett és Laura Robson vezetik.

 

A Warner Bros. Discovery (WBD) Sports Europe július 3-tól, hétfőtől a Wimbledoni Teniszbajnokság mind a 18 pályájáról közvetít a teniszrajongók milliói számára Belgiumban, Bulgáriában, Csehországban, Finnországban, Magyarországon, Izlandon, Hollandiában, Norvégiában, Romániában, Szlovákiában és Svédországban.

 

A Grand Slam kiválóságai teszik teljessé a Eurosport közvetítését

 

A hétszeres Grand Slam-bajnok, Mats Wilander oldalán a korábbi világranglista 7. helyezett Barbara Schett és a korábbi brit No. 1, Laura Robson alkotják a fantasztikus műsorvezetői csapatot, akik az All England Clubból jelentkeznek majd a helyszínről, hogy a nézők számára minden területre bepillantást engedő élményt nyújtsanak. A jelenlegi világranglista 4. helyezettje, Casper Ruud a Eurosporttal való folyamatos együttműködése keretében szintén exkluzív betekintést kínál majd a wimbledoni szerepléseibe és életébe.

 

Történetek a pályán túlról

 

A bajnokság alatt további tartalmak is adásba kerülnek, köztük a Eurosport The Power of Sport című műsorának új epizódja Dominic Thiem főszereplésével, amelyben a 2020-as US Open-bajnok visszatekint pályafutása sikereire, és értékeli idei wimbledoni esélyeit.

 

A 2020-as US Open győztese, Dominic Thiem a Eurosport The Power of Sport című műsorának tett exkluzív nyilatkozában így beszélt: „Azt hiszem, mindenki ismeri Wimbledont. Nem csak a sportrajongók vagy a teniszrajongók. Ez a legnagyobb hagyományokra visszatekintő bajnokság, minden játékos álma, ahogy minden szurkolóé is, hogy ott lehessen és mérkőzéseket nézhessen.”

 

A teniszrajongók számára 360°-os ökoszisztémát alkotó Eurosport.hu napi mérkőzés-összefoglalókat, elemzéseket és bónusz digitális tartalmakat is kínál majd, köztük a Legends' Voice új részeit, amelyekben a tenisz legnagyobb sztárjai vitatják meg az idevágó témákat. Az első epizód főszereplője Barbara Schett lesz, aki a kizárólag fehér ruházatot előíró szabályozás enyhítésére vonatkozó wimbledoni döntésről beszélget majd, valamint arról, hogy miként hat a menstruációs ciklus az élsportoló nőkre. A Voice Notes új epizódjaiban a jelenlegi játékosok válaszolnak a sport és a szórakoztatóipar világának híres szereplői által feltett kérdésekre: az első játékos, aki vállalja a kihívást, a 2022-es wimbledoni döntős, Ons Jabeur lesz.

 

A 2023-as wimbledoni tenisztornával az ASICS és a Eurosport közötti új, hosszú távú televíziós szponzori megállapodás is kezdetét veszi. Az ASICS nagykövetét, a hétszeres wimbledoni bajnok Novak Đokovićot középpontba állító új digitális tartalmakat a bajnokság folyamán a Eurosport közösségimédia-platformjainak teljes hálózatán megosztják, és az ASICS márka az azonnali visszajátszások során is kiemelt szerepet kap majd.

 

Az élő közvetítés naponta közép-európai idő szerint 12:00 órától kezdődik, az 1-es pályán 14:00 órakor, a központi Centre Courton pedig 14:30 órakor indulnak a mérkőzések. A női egyes döntőjére július 15-én, szombaton 15:00 órától, a férfi egyes döntőjére pedig július 16-án, vasárnap 15:00 órától kerül sor.

 

A két 2022-es bajnok, Elena Rybakina (Kazahsztán) és Novak Đoković (Szerbia) egyaránt meg kívánja védeni a címét az All England Clubban, Đoković pedig a nyolcadik férfi egyes bajnoki címéért küzd, hogy elérje a Roger Federer által tartott rekordot.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott