Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Mindvégig Agatha címmel érkezik a Marvel legújabb élőszereplős sorozata

„Mindvégig Agatha” (Agatha All Along) címmel érkezik szeptember 19-én a Marvel legújabb élőszereplős sorozata a Disney+ felületére. A történet középpontjában Agatha Harkness (Kathryn Hahn) áll, aki korábban a nagy sikerű Marvel Studios „WandaVízió”-ban tűnt fel. A szériában az ő veszélyekkel, rejtélyekkel és megpróbáltatásokkal teli kalandjai követhetjük nyomon.

 

A hírhedt Agatha Harkness padlóra kerül, miután egy gyanús, gót stílusú tini segít neki kiszabadulni egy abnormális varázslatból. Agatha érdeklődését akkor kelti fel igazán segítője, amikor a fiú könyörög neki, hogy vigye magával a legendás Boszorkányok útjára, egy mágikus próbatételre. Megígéri neki, ha túléli, akkor azzal jutalmazza meg a boszorkányt, ami a legjobban hiányzik neki. Agatha és a titokzatos tini egy kétségbeesett szövetséget kötve indulnak el a Boszorkányúton...

 

Kathryn Hahn mellett a sorozat főszereplői Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone és Aubrey Plaza. Az executive producerek között van Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos és Jac Schaeffer is. A sorozat rendezői feladatait Jac Schaeffer, Rachel Goldberg és Gandja Montiero látta el. A pilot epizód rendezője Jac Schaeffer, aki a „WandaVízió” kreatívja volt.

 

A Marvel „Mindvégig Agatha” című sorozatának kétepizódos premierje szeptember 19-én látható kizárólag a Disney+-on.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott