Ugrás a tartalomra

MyTV-n érkeznek a Premier League meccsei

Telenor logoAugusztus 13-tól bárki, azaz nem csak telenoros előfizetők számára elérhető MyTV online tévészolgáltatás csatornakínálata a Premier League mérkőzéseit sugárzó Spíler TV-vel bővült.

Az új csatorna már az 1290 forint előfizetési díjú, 19 adót tartalmazó Alap csomagban is nézhető, továbbá a Családi csomag kínálatában is megtalálható.

A Telenor a hazai szolgáltatók közül az elsők között tette elérhetővé online tévészolgáltatásában a Spíler TV műsorát az Alap és Családi csomagjának előfizetői részére, internetkapcsolattól függően akár HD felbontásban is. A hazai tévécsatornák közül kizárólag a Spíler TV közvetíti az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság, a Premier League mérkőzéseit, amelynek idei szezonja minden idők egyik legizgalmasabbjának ígérkezik. A Leicester vajon idén is képes lesz-e a csodára és megvédi a címét? Esetleg a két edzőlegenda, Guardiola és Mourinho által menedzselt manchesteri csapat között dől majd el a bajnoki cím sorsa? A tavalyi csalódást jelentő idény után feltámad-e poraiból a Chelsea Conte segítségével? Bele tud-e szólni érdemben a küzdelmekbe az Arsenal és a Liverpool? Azt, hogy mikor melyik csapatok játszanak egymással a következő 38 fordulóban, a MyTV honlapján és az alkalmazásban elérhető tévéműsorban lehet megtekinteni.

A Telenor online tévészolgáltatására bárki előfizethet, aki rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, nem szükséges telenoros mobilszám a használathoz. A MyTV-re hűségidő nélkül is elő lehet fizetni, a sportrajongók bármikor csatlakozhatnak, hogy nézhessék kedvenc angol csapatuk meccseit és további 18 vagy 51 népszerű csatornát, a választott csomagnak megfelelően.

A 18 tévéadót tartalmazó MyTV Alap csomag havi 1290 forintért, míg az 52 csatornát kínáló Családi csomag havi 3490 forintért érhető el. Utóbbi csomag a Spíler TV mellett a Sport 1, az M4 Sport, a FightBox és a Fast&Fun Boksz HD sportcsatornákat is tartalmazza, de számos sorozatos, mozifilmes, természetfilmes és gyerekcsatorna is található a kínálatban.

2016. december 31-ig bárki díjmentesen, akár regisztráció nélkül is nézheti az M4 Sport csatornát is a MyTV-n, ráadásul telenoros mobil-előfizetéssel a hónap végéig a MyTV belföldi mobilinternetes forgalmáért sem számít fel adatforgalmi díjat a Telenor.

Bár a legtöbben androidos vagy iOS-es okostelefonon vagy táblagépen használják a MyTV-t, a szolgáltatás meghatározott Sony, Philips és Samsung okostelevíziókra is elérhető, valamint támogatja a Google Chromecastot is. Ez utóbbi egy olcsó kiegészítő, amely okostelevízióvá alakítja a nem okos készülékeket. A szolgáltatás hagyományos böngészőből is elérhető, a Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer 9 vagy újabb böngészőket támogatja.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott