Ugrás a tartalomra
AMC Mikro logo

NBA-meccs lesz az első magyar nyelvű élő közvetítés az AMC Mikrón

Vasárnap először láthatunk élő közvetítés magyar kommentárral az AMC Networks International közelmúltban indított AMC Mikro alkalmazásán. Az NBA Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs rangadóját Dávid Kornél és Szaniszló Csaba tolmácsolásában élvezhetjük az applikáción. A Sport2 hétfőn tűzi képernyőre a mérkőzést felvételről.

 

A közelmúltban elindult AMC Mikro alkalmazás reklámmentes, és egy egyszerű regisztráció után ízelítőt ad 8 tévécsatorna havonta frissülő tartalmaiból, amelyek közt premier-epizódok, előzetesek és extra tartalmak egyaránt megtalálhatóak. A programban a Sport1, a Sport2, az AMC, a TV Paprika, a Spektrum, a Spektrum Home, a Minimax és a JimJam kínálata érhető el. UEFA Bajnokok Ligája mérkőzéseket már követhettünk az applikációban eredeti kommentárral, azonban november 14-én 21:30-tól debütál a magyar közvetítés is.

 

Hazánk eddigi egyetlen NBA-játékosa, Dávid Kornél és Szaniszló Csaba hangján szurkolhatunk végig egy NBA-mérkőzést.

 

A párosítás nagyon erősnek ígérkezik, hiszen a 2000-es évek két legeredményesebb csapata, a Los Angeles Lakers és a San Antonio Spurs csap össze, az ezredforduló óta ketten együtt 10 bajnoki címet szereztek, és 13 döntőt játszottak. A kaliforniaiaknál biztosan pályára lépnek hárman is az NBA történetének 75 legnagyobb játékosa közül, Carmelo Anthony, Anthony Davis és Russell Westbrook, míg a megfiatalított Spurs vezetőedzője az a Gregg Popovich, akit alig 20 mérkőzés választ el attól, hogy az NBA történetének legtöbb győzelmét szerző edzője legyen.

 

„Az idén 75 éves NBA évek óta törekszik arra, hogy igazi rangadókat láthasson az európai közönség is főműsoridőben, ez a meccs is része Sport TV egész szezonon át tartó NBA Sundays közvetítéssorozatának. Ezért is nagy öröm számunkra, hogy az AMC Mikrónak köszönhetően senki sem marad le erről a találkozóról. Az NBA-t nyugodtan nevezhetjük a digitalizáció egyik élharcosának a sportligák között, és a célközönsége is nyitott az újításokra, így azt gondoljuk, az AMC Mikrón követhető élő közvetítésre is. Könnyen lehet, hogy lesz olyan, aki a Grand Slam of Darts küzdelmeit vagy a Spanyolország-Svédország vb-selejtezőt is követi majd fél szemmel a Sport1-en vagy a Sport2-n az NBA-közvetítéssel egy időben” – mondta az újításról Szaniszló Csaba, az AMC Networks International digitális projektekért felelős vezetője, a Sport TV kommentátora.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott