Ugrás a tartalomra

Nézze az RTL Spike műsorait egész júniusban kódolatlanul

2020. június 1. és 30. között nyílt időszakkal várja az RTL Spike a Vidanet digitális kábeltévé-előfizetőit. A kódolatlan hónap során minden kedd este nagy sikerű háborús filmeket vetít a csatorna, és az egyik legmeghatározóbb sorozat, a The Walking Dead 9. évadát is végigizgulhatják a nézők.

 

Háborús filmek kedd esténként
A Sólyom végveszélyben igazi klasszikus: 1993 októberében járunk, amikor az amerikai kommandósok 45 percesre tervezett villámakciója Szomália fővárosában 18 órás csatába torkollik. A maratoni küzdelem pillanatait tűpontosan bemutató, 2 Oscar-díjas háborús drámát Ridley Scott rendezte. Az őrület határán c. film James Jones regényén alapul, és egy csendes-óceáni szigeten, a második világháború idején játszódik. A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az amerikai-japán összecsapásban, melyben a katonák az őrület határán egyensúlyoztak. A Tigrisek földjén 1971-ben játszódik, amikor a vietnámi bevetés előtti utolsó kiképzésre érkeznek az újoncok. A Vietnámhoz hasonló kiképzőtáborban, a Tigrisek földjén részt vesz Jim Paxton, aki írói karrierjének beindításához gyűjt tapasztalatokat. Jim összebarátkozik Roland Bozzal, a különc texasival, aki bármikor képes bajba kerülni. Végezetül az Ég és föld egy igaz történeten alapuló dráma, mely egy lány életét kíséri végig, aki túlélte a vietnámi háború okozta megpróbáltatásokat. Az izgalmas filmeket kedd esténként 10 órakor tűzi műsorára az RTL Spike.

 

Népszerű sorozatok az esti lazításhoz
A The Walking Dead amerikai sorozat 2010-ben indult világhódító útjára, és a váratlan fordulatokkal, kalandokkal teli epizódok hamar a képernyők elé szegezték az embereket. Hétfő esténként a 9. évadot izgulhatják végig az RTL Spike nézői, melyben a főszereplő Rick Grimes elhozza a háborút Negan és társai számára. Annak ellenére, hogy az ellenség hatalmas, jól felszerelt és kegyetlen, Rick és csapata kitartóan harcol egy jobb jövő ígéretéért. A Légió c. sorozat David Haller történetéről szól, aki egy Marvel képregény szereplője, és az egyik legnagyobb erejű mutáns, akit megszállt egy gonosz lény. Mikor befogadja őt egy csoport, felnyílik a szeme, és közösen megpróbálják eltávolítani a teremtményt Davidből, hogy újra teljes életet élhessen. Hogy sikerül-e, kiderül péntekenként este 10-kor! A Vikingek c. sorozat gazdag történelmi és mitológiai háttérrel rendelkezik, központi alakja Ragnar Lothbrok, a legnagyobb viking hős, aki gyorsan az északi törzsek királyává emelkedik. Ragnar amellett, hogy egy félelmet nem ismerő harcos, a legenda szerint a hatalmas Odin, a háború és a harcosok istenének egyenes ági leszármazottja. A televíziós sorozat szerda esténként betekintést enged a Vikingek kegyetlen és letaglózó világába.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott