Ugrás a tartalomra

Nincs megállás a Max-on

A Warner Bros. Discovery streaming platformján nincs megállás! A Sárkányok háza évadzáró epizódját követően a HBO bemutatta, mi várható a következő hónapokban a Maxon és az HBO csatornáin.

 

A friss videóban (lsd fent) elsőként láthatóak jelenetek olyan várva várt sorozatokból, mint a Pingvin (szeptember 20.), Dűne: Próféciák (november), Ipar 3. évad (augusztus 12.), Briliáns barátnőm (szeptember 10.), Csimpánzok Hollywoodban (Chimp Crazy, augusztus 19.), Wise Guy: David Chase and The Sopranos (hamarosan), The Franchise (hamarosan), az Egyetemista lányok szexuális élete új évada (hamarosan), Harley Quinn 5. évad (november) és a Creature Commandos (december).

 

A 2025-ös premierek közül új képkockák láthatóak A Fehér Lótusz Thaiföldön játszódó 3. évadából, az És egyszer csak... új évadából, a J.J. Abrahms és LaToya Morgan izgalmas thriller sorozatából, a Dusterből, amelyben Josh Holloway és Rachel Hilson alakítják a főbb szerepeket, Noah Wyle (Vészhelyzet) produceri felügyelete mellett érkező kórház sorozatból, a The Pittből és Az aranykor új évadából. És ez még nem minden...

 

2025-ben érkezik az Az előzménysorozata, az It: Welcome to Derry, az új Trónok harca spin-off sorozat, A Knight of The Seven Kingdoms és a The Last of Us várva várt második évada.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott