Ugrás a tartalomra
Direct One logo

Nyereményesővel indítja a nyarat a Direct One

A Direct One TV szolgáltató meglepetéssel indítja a nyarat. 2021-ben nem csupán a csatornaválasztékát újította meg, de a digitális televíziózásban is élen jár.  Ráadásul akik most fizetnek elő a szolgáltatásra, sorsoláson vehetnek részt és értékes nyereményekhez juthatnak.

 

Izgalmas nyereményjáték új előfizetőknek
Most érdemes csatlakozni a Direct One ügyfeleinek táborához, hiszen azok, akik május 24. és július 31.  között fizetnek elő a Direct One TV csomagjaira nyereményjátékban vehetnek részt. A játék keretében mintegy 40 nyeremény kerül kisorsolásra, melyek között márkás okostévék, tabletek és játékkonzolok is megtalálhatók.

 

Részvételi feltételek
A játékban minden olyan új előfizető vehet részt, aki ePack szolgáltatással, azaz elektronikus számlafizetéssel fizet elő bármely Medium vagy Plus csomagra a nyereményjáték időtartama alatt, majd regisztrál a megadott weboldalon.
A sorsolásban való részvételhez az új előfizetőknek mindössze egy regisztrációt szükséges elvégezniük a  nyerj.directone.hu weboldalon. A regisztráció csupán egy percet vesz igénybe, melyet követően már csak az izgalommal teli várakozás következik egészen augusztus 19-ig, a sorsolás napjáig.

 

A jövő televíziózása: szórakozás bárhol, bármikor
De nem csak a nyereményjáték miatt érdemes most előfizetni. A Direct One a 21. századi trendeket szem előtt tartva nem állt meg a műholdas televíziós szolgáltatásnál, hanem a fogyasztói igényekre válaszolva az online tévézés területén is megvetette a lábát. Ezért született meg az online TV szolgáltatás és a Direct Now applikáció. A digitális szolgáltatással a kedvenc műsorok, filmek bármikor megtekinthetők, újranézhetők és visszajátszhatók, valamint extra videós tartalmak is hozzáférhetők az applikáció videótárában. A Direct One ügyfelek ingyenesen férhetnek hozzá az alkalmazáshoz és nézhetik a benne elérhető összes műsort, köztük a videótár tartalmait is, előfizetésük részeként. A teljes otthoni élményért az applikáció okostévéken is elérhető.

 

Mindig megújuló tartalmak a Direct Now videótárban
A Direct Now applikáció videótárában egyre szélesebb kínálat érhető el, ráadásul az itt található műsorokat akár többször is megnézhetik a rajongók. A választékban megtalálható a National Geographic videótára, melyhez a Direct One előfizetők Magyarországon elsőként és jelenleg egyedüliként kaptak hozzáférést. Tavasz óta pedig a NatGeo mellett már az AMC, a Minimax és a JimJam tartalmai is bekerültek a kínálatba. Az elérhető részek időről időre frissülnek is az appban, ezért érdemes rendszeresen belépni a videótárba.

Kiegészítő információ(k)
Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott