Ugrás a tartalomra

Nyílt időszak augusztusban a JimJam csatornán

2018. augusztus 1. és 31. között a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői szabadon nézhetik a gyermekcsatorna teljes kínálatát.

 

A nyílt hónap extra adag szórakozást kínál a gyerekek számára a nyár végéig, ami a szülők számára is nagy segítség, hiszen így a csemeték biztosan nem fognak unatkozni a szünetben, sőt móka közben tanulhatnak is.

 

Érkeznek a premierek

 

A JimJam számos premiert hoz el ez idő alatt. Augusztus 5-étől minden nap 13.00-kor és 19.00-kor jön A Sam, a tűzoltó 6. évada, melyben Sam barátaival és kollégáival fáradhatatlanul menti az életeket. Sam kalandjai augusztus 19-én, 10.30-kor folytatódnak: a Sam, a tűzoltó: Tűzvész Körmöspálcáson című epizódban a hős tűzoltó egy erdőtűz veszélyeitől óvja meg a városka lakóit.  Augusztus 6-ától kerülnek képernyőre a Timmy és a Tanuljunk Timmy-vel című sorozatok 7.46-kor, illetve 10.20-kor, melyben Timmy, a kisbárány mindennapjait követhetjük nyomon.

 

Főszerepben a játékos tanulás

 

Augusztus 19-étől minden nap 10.00 és 14. 00 óra között a játékos tanulás veszi át a főszerepet a JimJam csatornán. A Doodleboo az alkotás szeretetére nevel, az Irány Okido a 3-5 éves korosztály számára válaszolja meg a tudományos kérdéseket, míg a Mondd együtt Noddy-val, illetve a Tanulj angolul a Badanamu szereplőkkel című mesékkel az angol nyelvet sajátíthatják el a kicsik kedves mondókák, dalok és más játékok segítségével. A Tanuljunk Timmy-vel pedig az alapszókincs fejlesztésében segíti a gyerekeket.

 

Hősök

 

Ki ne szeretné a hősöket és történeteiket? Minden délután 13.00 és 19.00 óra között a róluk szóló rajzfilmek lesznek porondon, érkeznek A város hősei, a Chuggington és a Sam, a tűzoltó epizódjai.

 

Családi filmek és állatmesék

 

Hétvégén bájos állatos meséket nézhetnek a lurkók, mint például az Animanimals, a Chirp, a Noksu és a Popples. Emellett minden szombaton és vasárnap egy-egy családi film is képernyőre kerül, így az Angelina Balerina, az Angelina Balerina Hercegnők tánca, a Flipper és Lopaka, a Heidi, a Tarkavidék hőse, a Sam, a tűzoltó: Tűzvész Körmöspálcáson, a Thomas: A nagy felfedezés és a Thomas és barátai – Teljes gőzzel előre is önfeledt szórakozásra csábítja a kicsiket.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott