Ugrás a tartalomra
WarnerMedia logo

Nyilvános a WarnerMedia gyermekcsatornáinak EMEA-szintű új vezetői csapatának névsora

Vanessa Brookman, a WarnerMedia gyermekcsatornáinak EMEA-szintű vezetője ma nyilvánosságra hozta új vezetői csapatának névsorát. Az újonnan kinevezett vezetők a Cartoon Network, a Boomerang, a Boing, a Cartoonito márkákért, az azokhoz tartozó digitális tartalmakért, a tartalmak más platformokon való megjelenéséért, valamint az HBO Max gyerek- és családi tartalomkínálatának kialakításáért felelnek majd.

 

Olyan elismert, magasan kvalifikált vezetői csapat állt fel, akik széles körű tapasztalatukkal szolgálják majd a gyermekműsorok és -márkák tartalmi, szerkesztési és gyártási igényeit.

 

Sarah Fell a saját gyártású sorozatokért, Marc Goodchild a digitális tartalmakért, Sean Henry a műsorstratégiáért és -vásárlásért, Angharad Llewelyn pedig ezen műsorok megfelelő, gyerek-és szülőbarát módon való tálalásáért felel, Ana González és Sean Gorman pedig egy-egy régiót vezetnek.

 

Az új menedzsment szorosan együttműködik a globális ‘Gyermekek, Fiatal felnőttek és Klasszikusok’ (KYAC) divízióval, amelyet Tom Ascheim, a KYAC elnöke vezet. Ezen kívül együtt fognak dolgozni azokkal a csapatokkal, akik Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője és Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA-régiós igazgatója alá tartoznak, és ők fejlesztik majd az HBO Max gyermek- és családi programkínálatát a szolgáltatás idei, európai országokba tervezett indulására.

 

Sarah Fell, az EMEA-régió saját gyártású műsorainak igazgatójaként, továbbra is felelős lesz a közelmúltban Hanna-Barbera Studios Europe névre keresztelt londoni rajzfilmstúdió vezetéséért, így a jövőben is az ő irányítása alatt készülnek az olyan világszínvonalú saját sorozatok mint a Gumball csodálatos világa, a Daliás Ivandoe herceg kalandjai és az Elliott, a földlakó, valamint az új saját gyártású műsorokért is ő felel majd. E szerepkörének Sarah Fell Vanessa Brookman, mind Sam Register, a Warner Bros. Animation és Cartoon Network Studios közvetlen irányítása alatt tesz eleget – utóbbival együtt vezeti a Hanna-Barbera Studios Europe-ot, közösen irányítva a globális tartalmi együttműkődéseket, valamint világszinten népszerűsítve az európai gyártású műsorokat.

 

Marc Goodchild marad az EMEA-régió digitális tartalmi stratégiájáért és gyártásért felelős vezetője, aki e pozíción a vállalat több platformra kiterjedő kínálatáért felel.

 

Sean Henry-nek ítélték a vállalat EMEA tartalomstratégiai és programigazgatói, újonnan létrehozott pozícióját, amely feladatának egy kibővített csapat élén tesz eleget.

 

Angharad Llewelyn az EMEA-régió szerkesztői szabványok és gyakorlatok igazgatójaként folytatja munkáját.

 

Ana González, a gyermektartalmak jelenlegi igazgatója tölti be az újonnan létrehozott, ibériai és olasz gyermekcsatornákért felelős vezetői posztot.

 

Sean Gorman, jelenleg az Egyesült Királyság, valamint Észak-Írország gyermekműsorokért felelős vezetője területeihez hozzáadták a MENAT (Közel-Kelet és Észak-Afrika) -országokat, hogy az Egyesült Királyság, Észak-Írország és a MENAT gyerekcsatornák vezetője legyen.

 

González és Gorman egy újonnan létrehozott, regionális struktúra részeként együtt felügyeli a programigazgatást, a prezentációt, a marketinget és a digitális üzletágat.

 

Vanessa Brookman, a WarnerMedia gyerekmárkáinak EMEA-szintű igazgatója elmondta: „Ez a tehetséges vezetői csapat a meglévő portfóliónk további sikerének záloga, valamint az ő feladtuk lesz egy erős HBO Max gyermek- és családi programkínálat kialakítása az EMEA régióban. A gyermektartalmak iránti rajongásuk és a gyermekműsoraink dinamikus változásának mély megértése lesz a sikeres működés receptje a WarnerMedia számára e rendkívül izgalmas időszakban."

 

Brookman szervezetileg Priya Dogra, a WarnerMedia EMEA és Ázsia (Kínát kivéve) elnöke, valamint Tom Ascheim, a ‘Gyermekek, Fiatal felnőttek és Klasszikusok’ divízió elnöke alá tartozik.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott