Ugrás a tartalomra
Minimax logo

On-demand október a Minimax csatornával

Bár a Telekomnál a Minimax bónusz hónap egy hét múlva véget ér, de a csatorna októberre is tartogat meglepetéseket, ezúttal a Vodafone TV és a Direct One előfizetők számára.

 

Bár a Minimax egyik legnépszerűbb mesehősével, „Talking Tom és barátaival” a Telekom Moziklubban is találkozhatnak a nézők, és a sorozat első évadjának epizódjai kizárólag a Telekom Moziklub előfizetők számára elérhetők egészen november végéig, de a Vodafone TV-tárban és a Direct One Direct Now alkalmazásában a sorozat egyes részei on-demand tartalomként bármikor megtekinthetők.

 

Októberben az Állati küldetés epizódjaival naponta háromszor is találkozhatnak a gyerekek (hétköznap 12:00, 16:25 és minden nap 21:30) a Minimax képernyőjén. Ezzel egyidejűleg a Vodafone TV-tárban és a Direct One Direct Now alkalmazásában a sorozat egyes részei on-demand tartalomként is bármikor megtekinthetők a Talking Tom és barátai, valamint a Bagoly brigád kalandjaival együtt. A Minimax népszerű videói és figurái interaktív microsite-on keresztül is elérhetőek lesznek ezen szolgáltatók előfizetői számára: izgalmas játékokkal és oktató videókkal kedveskedik majd a családnak a Minimax a két operátorral együttműködésben.

 

Akik pedig az otthontól távol sem szeretnének lemaradni a Minimax hőseinek kalandjairól, azok számára a Magyar Telekom TV GO, a Vodafone TV, és a Direct Now alkalmazás nyújtanak megoldást, hogy bárhol, bármikor könnyedén elérhető legyen a Minimax műsora mobiltelefonon vagy tableten.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott