Ugrás a tartalomra
RTL Most+ logo

Ősszel is egyedülálló szórakozást nyújt az RTL Most+

Szeptemberben és októberben is exkluzív tartalomözön az RTL Most+ platformon. Az RTL Klub sikersorozatai teljes évadokkal újra visszanézhetők lesznek, és fergeteges új műsorok szórakoztatják az érdeklődőket. A Drága örökösök záró évadának első epizódját már péntektől láthatják a rajongók.

 

Már csak szeptember 18-ig kell várniuk a Drága örökösök rajongóinak, hogy megnézhessék a záró évad első epizódját az RTL Most+ platformon. A sorozat további részei a televíziós premiert megelőzve láthatók majd ugyanitt.

 

Szeptember 25-től ismét visszanézhetők az RTL Klub sikersorozatai az RTL Most+ -on. A sort a nagysikerű Mellékhatás nyitja, Adorjáni Bálint, Borbély Alexandra, Nagy Zsolt, Tenki Réka és Sztarenki Dóra főszereplésével, amelyhez október 9-től a Jófiúk csatlakozik, Mihályfi Balázs, Hevér Gábor, Király Dániel alakításában. Október 23-tól pedig a 2020. év Magyar Filmdíj legjobb sorozatának ítélt Alvilág epizódjait tekinthetik meg a rajongók Balsai Móni főszereplésével. Mindegyik közönségkedvenc egy-egy hónapon át lesz elérhető a felületen.

 

Október 4-től, az AMC Networks Spektrum Home csatorna nagysikerű talkshowjának, a NőCommentnek a legújabb epizódjait elsőként az RTL Most+-on, már egy héttel a televíziós premier előtt láthatják az érdeklődők. A hazai sztárvilág ismert hölgyei- Ábel Anita, Dobó Kata, Osvárt Andrea, Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Balázsovits Edit, Kiss Orsolya Kisó, Falusi Mariann, Hadas Kriszta- túlmutatva a hagyományos női témákon, egymást sem kímélve átbeszélik az aktuális témákat, bulvár-és egyéb híreket és tabuk nélkül vitatnak meg mindent.

 

Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül az RTL Most+, ahol a krimik és a bűnügyi dokudrámák rajongói választhatnak olyan tartalmak közül, mint az RTL Klub bűnügyi riportmagazinja, a Bűnös lelkek, Manson: Az elveszett felvételek, Végzetes vonzalom, Óvakodj a szomszédodtól!, Elásott bűnök.

 

Az RTL Most+ platformon tekinthetik meg az érdeklődők a Hazai Extra pop-up csatorna műsorait is; a Viasat3 műveletlenségi vetélkedőjének első négy évadát és a Feleségek luxuskivitelben első és második évadát. Itt látható a Spektrum Home interaktív, játékos személyiségtesztje, a Dombóvári István vezette Tesztbeszéd. Az RTL Most+  Hazai Extra kínálatában népszerű színészek által jegyzett rövidfilmek is megtalálhatók, mint a Reviczky Gábor, Pokorny Lia, Lengyel Tamás szereplésével készült A taxis, Törőcsik Franciska, Máté Gábor, Mucsi Zoltán, Mácsai Pál alakításával az Elszámolnivaló, valamint a Vércsék, Feltámadás, Liga és a Házikaranténban című rövidfilmek.

 

A hírek szerelemesei minden hétköznap a 22:00 órától elérhető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a legfrissebb eseményekről az RTL Most+ felületen.

 

Az RTL Most+ aktiváló kód elérhető a Kapos-NET Kft., Pick-Up Kft., PR-Telecom, Sághy-Sat Kft., Tarr Kft., Telenor MyTV, Vidanet és a Vodafone cégcsoport arra jogosult előfizetői részére, valamint hamarosan a UPC Direct és az Antenna Hungária Zrt. MinDig TV Extra ügyfelei számára is.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott