Ugrás a tartalomra

Ősztől még többet nyújt a Magenta 1

Négy évvel ezelőtt jelent meg a Telekom a magyar piacon egyedülálló, vezetékes és mobil szolgáltatásokat magában foglaló Magenta 1 kedvezménycsomaggal. A csomag az élet összes digitális kellékét egybegyűjti, az eszközöktől az előfizetésekig. Tartalmát minden család a saját igényei szerint alakíthatja. A bevezetés óta eltelt időben többször jelentősen megújult a csomag, egyre több kedvezményt és extra szolgáltatást biztosítva az ügyfeleknek.

 

Most ismét újdonságokkal bővül a Magenta 1 ajánlat: 

  • Korlátlan szórakozás: a Magenta 1 ügyfelek díjmentesen élvezhetik év végéig az HBO GO-t minden tartalmával együtt. Ez a lehetőség a Telekom mobil alkalmazásban kapcsolható be egy mozdulattal.
  • Telekom Számla: a Magenta 1 ügyfelek szeptembertől egy számlában, egy időben kaphatják meg a Magenta 1-hez kapcsolódó szolgáltatásaik havi otthoni és mobil számláját.
  • Netgarancia: a Magenta 1 ügyfeleknek egy esetleges vezetékes internetkimaradás esetén korlátlan mobil adatot biztosít a Telekom a csomagba bevont minden SIM kártyára 72 órán keresztül.
  • Extra készüléktámogatás: a legkedvezőbb készülékajánlatok a Magenta 1-esek számára érhetők el.

 

„A távközlési piacot napjainkban leginkább a vezetékes és mobil szolgáltatásokat összekapcsoló, integrált ajánlatok alakítják legerőteljesebben. Európában már minden ötödik háztartás integrált távközlési csomagra fizet elő, és ez az arány 2021-re akár az 50%-ot is elérheti. Büszkék vagyunk rá, hogy a Magenta 1 2015-ös bevezetése óta megismertettük a hazai ügyfelekkel ezt a termékkategóriát, és már 500 ezer ügyfelünk élvezi az előnyeit a benne foglalt kedvezményekkel és többletszolgáltatásokkal együtt. Felméréseink alapján ők a legelégedettebb Telekom-ügyfelek, ezért igyekszünk a Magenta 1 csomagban mindig valami többet adni annak érdekében, hogy megháláljuk hűségüket” – mondta el Szabó Melinda, a Magyar Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese.

 

A Magenta 1 kedvezménycsomag igénybevételéhez elegendő két otthoni (nem kell, hogy vezetékes telefon legyen benne) és egy mobil szolgáltatás, ez nagyfokú rugalmasságot jelent a családok számára. A Magenta 1 ajánlat részeként a csomagba bevont összes előfizetés havidíjára 30% kedvezmény jár, a belföldi mobiladat-keret megduplázódik, a mobilhívás díjmentes családon belül, a TVGO-val pedig díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal lehet a mobilon tévézni is. Sőt, a Magenta 1 csomaghoz tartozó Domino feltöltőkártyás hívószámokra dupla feltöltési bónuszt kapnak az ügyfelek.

 

A kis- és középvállalati üzleti ügyfelek a Magenta 1 Business ajánlatot vehetik igénybe, amelyhez szintén jár a 30%-os havidíjkedvezmény, az extra készülékkedvezmény és a dupla mobiladat. Emellett a csomag tartalmaz egy ún. Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.

 

  • 2015-ben vezette be Magenta1 néven kedvezménycsomagját a Telekom, amellyel egy csomagban, kedvező feltételekkel vehetik igénybe az ügyfelek a szolgáltató otthoni és mobil kommunikációs, valamint szórakoztató szolgáltatásait. Mára 500 ezer ügyfél tartozik a Magenta 1 közösségbe.
  • Augusztustól és szeptembertől új extra szolgáltatásokkal bővült a Magenta 1 digitális kelléktára: az otthoni és mobil szolgáltatásokat egyben mutató Telekom Számlával, a Netgaranciával, és év végéig ingyenes HBO GO lehetőséggel.
  • A kis- és középvállalkozások a Magenta 1 Business ajánlatot választhatják, ez tartalmazza a Magenta Bónusz kedvezményt is, amely az ügyfelek irodai közös munkával kapcsolatos és IT biztonsági igényeit lefedő informatikai szolgáltatásokra költhető el.
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott