Ugrás a tartalomra

Pankrációval erősít a Network4

Január 28-tól új időszámítás kezdődik a világ legnagyobb pankráció szervező cége, a World Wrestling Entertainment (WWE) és a Network4 Media Group kapcsolatában. A Royal Rumble lesz az első olyan prémium pankráció-gála, amelyet a magyar nézők teljes egészben élőben, magyar kommentárral követhetnek végig a Net4+ streamingszolgáltató felületén, majd felvételről a MATCH4-en is.

 

A közel négy órás Royal Rumble a WWE második legnagyobb éves eseménye - 1988 óta minden évben megrendezik. Az idei gálára a floridai St. Petersburgban kerül sor, a 40 000 fős Tropicana Field arénában, ahová a legdrágább jegyeket 8000 dollárért (2,7 millió forintért) adják, ám csak elméletben, mert a telt ház régóta garantált.

 

A show címét adó csúcsmérkőzés, a "rumble", amelynek során 30 pankrátor érkezik másfél percenként a ringbe, hogy aztán kidobálják egymást a felső kötél felett. Az utolsó, aki a ringben marad, mehet az év legnagyobb eseményének, a Wrestlemania-nak a főmérkőzésébe, hogy megmérkőzzön a WWE vitathatatlan bajnoki címéért. A rumble mérkőzést a férfi és a női divízióban is megrendezik.

 

A Royal Rumble meccsnek olyan győztesei voltak az elmúlt 35 évben, mint Hulk Hogan, Dwayne "The Rock" Johnson, Brock Lesnar, The Undertaker és John Cena.

 

A szombati gála mindössze az első a sorban: a Royal Rumble mellett a Network4-en lesz látható többek közt a nyár legnagyobb durranása, a SummerSlam, a mindig kiélezett Survivor Series vagy éppen a pankráció Super Bowljának is tartott WrestleMania 40. Minden gála élőben, magyar kommentárral élvezhetnek a hazai rajongók, az első perctől az utolsóig.

 

A Royal Rumble élőben a NET4+ műsorán lesz látható január 28-án vasárnap hajnal 2 órától, majd vasárnap 10:30-tól a MATCH4 televízióban is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott