Ugrás a tartalomra
SportTV logo

Parádés BL-rajt a Sport TV-n

A címvédő (Manchester City) és a döntős ellenfél (Inter), továbbá a sztárcsapatok közül a Milan, a Napoli, a Barcelona, a Real Madrid vagy épp az Arsenal is mind-mind a Sport TV-n debütálnak a Bajnokok Ligája 2023-24-es szezonjában. Összesen 10 élő mérkőzéssel jelentkezik az első fordulóból a Sport1, a Sport2 és az AMC Mikro olyan csapatokkal, akik együtt 32 BL-győzelmet szereztek eddig összesen.

 

Nem lesz hiány sztárokban a Sport TV csatornáin Bajnokok Ligája első fordulójából. Ha csak az előző szezont nézzük, mind a négy, 2023-ban elődöntőt játszó csapat (a végső győztes Manchester City, a finalista Inter, illetve a Milan és a Real Madrid) első meccse látható lesz, de például az olasz és spanyol bajnok Napoli és Barcelona is itt mutatkozik be.

 

A Sport1 és a Sport2 kedden és szerdán összesen négy-négy BL-rangadót tűz élőben képernyőre, és ezekhez jön az AMC Mikro élő, magyar kommentárral sugárzott keddi és szerdai közvetítése.

 

Igazán kedves az UEFA-tól, hogy a nyitónap első meccsidőpontjára rögtön bekerült egy csemegének ígérkező rangadó az F-jelű halálcsoportból (Milan, Newcastle, PSG és Dortmund), amelyen a hétszeres BL-győztes Milan a Newcastle-t fogadja. Ezzel egy időben a Young Boys és az RB Leipzig is találkozik. A német ezüstérmesnél Willi Orban ezúttal biztosan nem lesz ott a pályán, de Gulácsi Péter hosszú sérülése után vélhetően a BL-ben is bekerül majd a meccskeretbe. Az este kilences időpontban érkezik a BL-győztes Manchester City és a spanyol bajnok Barcelona a Crvena zvezda és az FC Antwerp ellen, illetve egy igazi olasz-spanyol ütközet a Lazio és az Atlético Madrid között, ami három izgalmas összecsapást ígér.

 

  • Milan – Newcastle (és a játéknap felvezetője): szeptember 19., kedd 17:30, Sport1 (élő); kommentátor: Fülöp László
  • Young Boys – RB Leipzig: szeptember 19., kedd 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Haraszti Ádám
  • Manchester City – Crvena zvezda (majd a játéknap összefoglalója): szeptember 19., kedd 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard
  • Barcelona – FC Antwerp: szeptember 19., kedd 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán
  • Lazio – Atlético Madrid: szeptember 19., kedd 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Haraszti Ádám

 

Szerdán a kupát rekordot jelentő 14-szer elhódító Real Madrid és Schäfer András csapata, az Union Berlin nyitja a Sport1-en a napi közvetítéssorozatot. Sajnos sérülése miatt a magyar válogatott kiválósága ősszel nem játszik a németeknél, de tavasszal talán már bevethető lesz – ha úgy alakulnak a dolgok. A folytatás sem lesz sokkal rosszabb, hiszen az Inter a Real Sociedaddal, az Arsenal a PSV-vel, míg a Napoli a Bragával mérkőzik meg, és mindhárom csata követhető lesz élőben. Az ínyenceknek pedig mindenképp érdemes lesz belenézni a Galatasaray – FC Köbenhavn mérkőzésbe is.

 

  • Real Madrid – Union Berlin (és a játéknap felvezetője): szeptember 20., szerda 17:30, Sport1 (élő); kommentátor: Faragó Richard
  • Galatasaray – FC Köbenhavn: szeptember 20., szerda 18:30, Sport2 (élő); kommentátor: Fülöp Marcell
  • Real Sociedad – Internazionale (majd a játéknap összefoglalója): szeptember 20., szerda 20:45, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor
  • Arsenal – PSV: szeptember 20., szerda 20:45, Sport2 (élő); kommentátor: Haraszti Ádám
  • Braga – Napoli: szeptember 20., szerda 21:00, AMC Mikro (élő); kommentátor: Fülöp László

 

Az igazi fanatikusoknak ettől a szezontól kezdve újdonságot is tartogat a Sport1, ahol a hét utolsó munkanapja minden fordulót követően BL-péntek lesz, amelynek keretében a hét legjobb meccseit, illetve a játéknap minden gólját láthatjuk, a Csillagok közöttben pedig másfél órán elemzik a kedden és szerdán történteket. A Sport1-en pénteken több mint 16 órán keresztül folyamatosan a képernyőn a futballelit!

 

A 32 BL-győzelem pedig így jön össze: Real Madrid (14), Milan (7), Barcelona (5), Inter (3), Manchester City, Crvena zvezda, PSV (1-1).

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott