Ugrás a tartalomra

Paramount Channel és RTL Spike kódolatlan hetek

Két hétig kódolatlanul elérhetőek a Paramount Channel és az RTL Spike csatornák a MinDig TV nézői számára. 2018. május 28. és június 10. között 750 ezer háztartásban filmpremiereket, régi klasszikusokat és jól ismert sorozatokat egyaránt láthatnak a nézők a Viacom és az Antenna Hungária megállapodásának köszönhetően.

 

Az RTL Spike kéthetes kódolatlan időszakában minden hétköznap este olyan nagysikerű sorozatokat láthatnak a nézők, mint a Gyilkos Elmék, ami este 20 órától vagy a The Walking Dead, ami 22 órától kerül adásba. Szintén hétköznap esténként 21 órától Archer a világ legveszélyesebb kémének történetén izgulhatnak a nézők. Délutánonként pedig a Csillagkapu: Atlantisz című sorozat jelentkezik. Hétvégi csemege a vasárnaponként reggel 9-től, az első évad első részével induló 1992-es Marvel X-Men animációs sorozat.

 

A Paramount Channel kínálatában a vígjátékoktól, a romantikus drámákon és akciómozikon át az izgalmas thrillerekig mindenki megtalálja majd a maga kedvencét és az esti szórakozását. Képernyőre kerül a már legendásnak számító Forrest Gump, amelyben Tom Hanks főszereplésével az átlag alatti IQ-ja ellenére a 20. század jelentős eseményeit átélő Forrest életét kísérhetik végig a csatornát választó nézők. Szintén Tom Hanks és Leonardo DiCaprioval a főszerepben a nézők Frank a megtévesztés mesterének kalandját követhetik, a Kapj el, ha tudsz című amerikai krimiben. A ’60-as évek sikersorozata alapján, Val Kilmer főszereplésével készült Az angyalt is láthatjuk. Jó hír a Marvel hősök, és Robert Downey Jr. rajongóinak, hogy a június 9-i hétvégén a Vasember I- III részei kerülnek vetítésre péntektől vasárnapig, 9 órás kezdettel. A könnyed szórakozás kedvelőinek pedig az Alul semmi című vígjátékot ajánljuk, amelyben hat kirúgott gyári munkás – miután nem talál munkát – Donna Summer és Tom Jones dalaira pénzkeresés céljából vetkőzni kezd.

 

A Paramount Channel a D jelű multiplexen, a 22. programhelyen, míg az RTL Spike az E jelű multiplexen, a 64. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a MinDig TV weboldalán található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott