Ugrás a tartalomra

Paramount+ néven új VOD-szolgáltatást indít a Viacom a Magyar Telekommal

Paramount+ néven új video-on-demand szolgáltatást indított Magyarországon a Viacom – jelentette be a Viacom International Media Networks (VIMN) hazai képviselete. A Paramount+ szolgáltatásban a Paramount Studio hollywoodi sikerfilmjei, illetve a Comedy Central, az MTV, a Spike, a Nickelodeon és a Nick Jr. tévécsatornák népszerű sorozatai lesznek korlátlanul megtekinthetőek, egy helyen. Elsőként kizárólag a Magyar Telekom MoziKlub előfizetéssel rendelkező ügyfelei érhetik el a szolgáltatást, amit nem csak a tévékészülékükön, hanem TV GO-val okostelefonon, tableten és laptopon is nézhetnek, bárhol és bármikor.

 

A Paramount+ VOD-szolgáltatást a Viacom tavaly indította el a skandináv országokban, majd a múlt hónapban Lengyelországban is elérhetővé tette, Paramount Play néven. Magyarország a második ország a közép-kelet-európai régióban, ahol az új szolgáltatást bevezeti a tévétársaság.  A Paramount+ egy közös felületen kínálja a Viacomhoz tartozó Paramount filmstúdió sikerfilmjeit, a Comedy Central humorcsatorna sorozatait, az MTV reality műsorait, a Spike MMA küzdősport gáláit, illetve a Nickelodeon és Nick Jr. gyerekműsor-kedvenceit. A szolgáltatás folyamatosan frissülő kínálatában többek között olyan filmek és sorozatok lesznek korlátlanul megtekinthetőek, mint a Transformers, a Beverly Hills-i zsaru, a Forrest Gump, a Lara Croft: Tomb Raider – Az élet bölcsője, a Röhej, a Kamureg, a Tömény történelem vagy a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Rocksuli, vagy  a Mancs őrjárat.

 

Harsányi Gábor, a VIMN CEEI magyarországi country managere, terjesztési és tartalommenedzsment alelnöke elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy a Magyar Telekommal együttműködve Magyarországon is elindíthatjuk a Paramount+ szolgáltatást. A sokféle nézői érdeklődésnek és korosztálynak több száz filmet és sorozatot kínáló Paramount+ jól kiegészíti a tévécsatorna-portfoliónkat. Műsorterjesztő partnereink így tovább gazdagíthatják a prémium kínálatukat, rugalmas hozzáférést nyújtva a legváltozatosabb szórakoztató tartalmakhoz. Számunkra pedig az új VOD szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a lineáris televíziózást kiterjesztve újabb platformokon is megjelenjünk és tovább erősítsük piacvezető szerepünket Kelet-Közép-Európában.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott