Ugrás a tartalomra
M4 Sport logo

Prima díjjal ismerték el az M4 Sport munkáját

Magyarország legnézettebb sportcsatornája az egyik legrangosabb elismerésben részesült: a magyar ismeretterjesztés és média kategóriájában Prima díjas lett azzal, hogy jelölték a Prima Primissima díjra.

 

“A M4 Sport 2015-ös indulása óta a magyar sport otthona” – emelte ki a Prima Primissima Alapítvány Kuratóriuma. A testület közleményében úgy fogalmaz: “Kommentátorainak és műsorvezetőinek köszönhetően életre szóló közös pillanatokon osztozhatunk. A csatorna egyedülálló szakmai tevékenységét Prima díjjal ismerték el magyar ismeretterjesztés és média kategóriában.”

 

Az M4 Sport csatornaigazgatója Székely Dávid elmondta, a díj sokat jelent az egész szerkesztőség számára.

 

“Nem túlzás azt mondani, hogy az M4 Sport hétről hétre felejthetetlen, sporttörténeti pillanatokkal ajándékozza meg a nézőket. Magyarország legmeghatározóbb sportszerkesztősége a miénk, büszkeséggel tölt el, hogy az ország legjobb szakemberei a kollégáink. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél magasabb színvonalat képviseljünk, ez a díj most tovább erősít minket, hogy jó úton járunk. Megtisztelő, hogy érdemesnek tartanak minket arra, hogy Prímák legyünk” – mondta Székely Dávid. Hozzátette, hogy a Prima díj visszaigazolása annak a kiemelkedő munkának, amit nap mint nap elvégeznek a kollégái.

 

A legjobbnak járó a Prima Primissima díjat december 1-jén, titkos szavazás eredménye alapján hirdetik ki.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott