Ugrás a tartalomra
Max logo

Roland-Garros közvetítés először kerül a Maxra

Az európai nézőknek lehetőségük lesz követni a 16 pályán játszott mind a 886 mérkőzés minden egyes pillanatát, azzal, hogy a Roland-Garros május 21-től a Max-on is debütál, illetve az összecsapások a Eurosporton is megtekinthetőek.

 

A sportág legendás játékosai, köztük Evert, McEnroe és Wilander visszatérnek, hogy a legérdekesebb, leginnovatívabb és legszórakoztatóbb elemzésekkel szolgáljanak. A Warner Bros. Discovery május 20-tól folytatja “a sport nyarát”, amelynek keretében több mint 5000 órányi sport tartalom és közvetítés lesz elérhető a felhasználók számára a Maxon és a Eurosport felületein.

 

A Warner Bros. Discovery (WBD) “sport nyara” egyre forróbbá válik, ahogy a világ legjobb teniszezői összegyűlnek a világ leghíresebb salakpályás helyszínén, a Stade Roland-Garros-ban, május 20. és június 9. között. A férfi és női egyes, páros, junior, kerekesszékes és legendák mérkőzéseinek minden pillanata először lesz reklámmentesen streamelhető a Max szolgáltatásán keresztül a kiválasztott piacokon, így Magyarországon is. A legnagyobb mérkőzéseket bemutató televíziós közvetítések 19 nyelven lesznek elérhetők az Eurosport 1 és Eurosport 2 csatornákon egész Európában, egy élő show-val, amely minden játéknap előtt 30 perccel kezdődik a főtábla szakaszától, május 26. vasárnaptól.

 

A SPORTÁG LEGENDÁI VISSZATÉRNEK A ROLAND-GARROSRA

 

A helyszíni és a helyi stúdiókból, köztük a díjnyertes londoni Cube stúdióból készített közvetítésekkel az Eurosport teniszszakértői gárdája tovább emeli a közvetítés színvonalát, napi elemzéseket, betekintéseket és kommentárokat nyújtva a sport legmegbízhatóbb hangjaitól.

 

2024-ben az Eurosport nemzetközi teniszcsapata a helyszínen olyan Grand Slam-bajnokokat és döntősöket vonultat fel, mint Chris Evert, John McEnroe, Mats Wilander, Alex Corretja, Mischa Zverev, Alize Lim és Laura Robson. Barbara Schett és Tim Henman a Cube stúdió közvetítéseit vezetik, majd az elődöntő szakaszától Párizsba költöznek. Ők alkotják a Grand Slam csapatot, amelyet a lokális stúdiók szakértői egészítenek ki, mint például Boris Becker, Barbara Rittner és Philipp Kohlschreiber (Németország), Carla Suárez Navarro, Nicolás Almagro és Anabel Medina-Garrigues (Spanyolország) és Roberta Vinci (Olaszország).

 

A PÁLYÁN KÍVÜLI TÖRTÉNETEK ELMESÉLÉSE

 

A nézők a torna során folyamatosan élvezhetik a tenisztartalmakat, mivel a rajongók kedvenc formátumai visszatérnek, és újak is megjelennek. Ide tartozik egy 45 perces dokumentumfilm, amely a “Salakkirály” Rafael Nadalról szól; a Legend’s Voice - az Eurosport.com-on indított szerkesztőségi rovat, amely a sportág legnagyobb játékosait mutatja be; valamint olyan műsorok, ahol a játékosok betekintést nyújtanak életükbe az Eurosporton, mint például a My Grand Slam Appetite, My Playlist és My Social Network. Az Eurosport teniszszakértője, Laura Robson is bemutat egy új, nyolcrészes minisorozatot, az An Olympian in Paris-t, amely a 2024-es párizsi olimpiai játékok helyszíneit ismerteti.

 

A Warner Bros. Discovery Roland-Garros főtáblás mérkőzéseinek közvetítése május 26-án, vasárnap 10:30-kor kezdődik. A női egyes döntőt június 8-án, szombaton 14:30-kor, míg a férfi döntőt június 9-én, vasárnap ugyanebben az időpontban közvetítik.

 

A Roland-Garros idén rekordot döntve 11 esti mérkőzést rendez, és a torna korszakváltást is hozhat, mivel a rekordot jelentő 14-szeres férfi egyes bajnok Rafael Nadal várhatóan utoljára versenyez. A 2023-as győztes Novak Djokovic a fiatal kihívók, Jannik Sinner és Carlos Alcaraz ellen próbálja megőrizni címét, míg Iga Swiatek az elmúlt öt évben negyedik női egyes címére tör.

 

Összességében a WBD “sport nyara” 5000 élő órányi közvetítést tartalmaz minden platformon, beleértve a legnagyobb sportesemények folyamatos közvetítését, mint a 2024-es párizsi olimpiai játékok; minden Grand Tour; Roland-Garros, Wimbledon és US Open tenisz; a WHOOP UCI Mountain Bike World Series; a FIM Speedway GP és a Le Mans-i 24 órás autóverseny. Az Egyesült Királyságban és Írországban a TNT Sports közvetíti az összes UEFA klubverseny döntőjét, valamint a Premier League és a Premiership Rugby szezonok csúcsrangadóit.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott