Ugrás a tartalomra

Saját emojikat gyártott az AMC

Számtalan ikonikus karakter elevenedett már meg az AMC saját gyártású sorozataiban, melyek egy magyar kezdeményezésnek köszönhetően most saját emojikat is kaptak.

 

Walter White és Jesse Pinkman a Breaking Badből, Saul Goodman és Mike a Better Call Saulból is egyedi piktogramot kapott, további nyolc karakterrel pedig a NOS4A2, az Into the Badlands, a Humans, a Preacher és a The Terror című sorozatokban találkozhattak a nézők. Saját emojit kapott Morgan Jones és Dwight is, akik október 12-től a Fear The Walking Dead 6. évadában kerülnek újra képernyőre.

 

A kezdeményezés remekül bemutatja, hogy egy-egy karakter még emoji formájában is tökéletesen képes utalni a történetére, ami egyúttal az AMC „Stories with impact” szlogenjét is alátámasztja.

 

A 12 vadonatúj ikont - melyek közül néhány animált formában is megjelenik - az AMC Facebook oldalán találhatják meg a nézők, ahol egy játék keretein belül megnyerhetik a teljesen egyedi AMC emoji pólók egyikét.

 

Az új hangulatjelekkel nem csak Magyarországon, de Szlovákiában, Szlovéniában, Csehországban, Romániában és Szerbiában is találkozhatnak a rajongók.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott