Ugrás a tartalomra

Spíler2 TV HD a Tarr kínálatában

A TV2 Csoport folyamatos tárgyalásokat folytat, hogy a Spíler2 műsora minél szélesebb körben jusson el a nézőkhöz. A TARR Kft-vel megállapodás született, így 2018. augusztus 11-től a szolgáltató Extra csomagjában elérhető lesz a Spíler2. A TARR Kft. előfizetői a 171-es programhelyen HD minőségben élvezhetik a prémium sportközvetítéseket.

 

A Spíler2 műsorán az UEFA-val kötött hosszútávú szerződés értelmében 2018 és 2021 között a Bajnokok Ligája mérkőzéseit is követhetik majd a nézők. A szurkolók minden forduló minden játéknapján láthatnak mérkőzéseket, az új 19 órás kezdési időponttal rendezett találkozókat kizárólag a Spíler2 műsorán. Érkezik továbbá a spanyol labdarúgó-bajnokság a La Liga (2018-2021) is a csatornára.

 

Ettől a szezontól kezdve a szerződés végéig a korábban megszokottakhoz képest soha nem látott mennyiségű találkozót követhetnek a nézők. A TARR kábeltelevízión keresztül később a Spíler Extra OTT szolgáltatása is megrendelhető lesz, így az előfizetők televízión, tableten és telefonon is követhetik majd kedvenc csapataikat. Több, mint 800 focimeccs és 200 jégkorong közvetítés vár a sportszeretőkre, akik a szolgáltatásnak köszönhetően akár öt párhuzamos élő mérkőzés közül is válogathatnak.

 

A Spíler2 HD csatorna az Extra kábeltv csomag részeként érhető el a 171. programhelyen digitális vételi módon.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott