Ugrás a tartalomra

Spíler2 TV HD a Telekom kínálatában

2019. március 5-től a Telekom IPTV és Sat TV csatornakiosztásában is elérhetővé válik a TV2 Csoport sportrajongóknak szóló csatornája, a Spíler2 TV, HD minőségben.

 

2019. március 5-től már a Telekom IPTV és Sat TV szolgáltatásainak előfizetői is élvezhetik HD minőségben a legrangosabb nemzetközi sport-, és labdarúgó eseményeket élőben közvetítő sportcsatorna, a Spíler 2 TV műsorait. A Spíler 2 TV műsorán a focirajongók az UEFA Bajnokok Ligájának mérkőzéseit szurkolhatják végig, és követhetik a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának, ismertebb nevén a LaLigának a meccseit is. A foci mellett más sportok is megtalálhatók a kínálatban: a technikai sportok kedvelőinek a gyorsasági motoros-világbajnokság, a MotoGP futamaival kedveskedik a csatorna. A műsorban a sportesemények mellett realityk és más ismeretterjesztő alkotások és filmek is helyet kapnak.

 

A Spíler2 TV HD a Telekom IPTV és Sat TV Szuper Családi HD és a Szuper Családi Mozi csomagok kínálatába a 965. programhelyre kerül be, március 5-től.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott