Ugrás a tartalomra
PestiTV logo

Szabadon fogható csatorna lesz a PestiTV

Alapcsomagos és szabadon fogható csatornaként a PestiTV ősztől a legtöbb hazai szolgáltató kínálatában elérhető lesz, sőt, akár egy olcsó, digitális antennával is fogható, de az interneten is visszanézhetőek lesznek az adások.

 

A PestiTV Magyarország új hír- és influenszertelevíziója, amely bár hír- és hírháttér-csatorna, de a műsorokba sok nem direkt politikai, hanem inkább társadalmi, urbanisztikai és kulturális kérdés is bekerül, többek között az angolszász világ újkonzervatív megmondóembereinek világához hasonlóan. A PestiTV a legjobb sztorik, erős és sarkos vélemények, a fiatalos lendület és a laza arcok gyűjtőhelye és műhelye, amely közvetlen, nyitott, percre kész és értékorientált televízió, főleg fiataloknak és örökifjaknak.

 

Magyarország szeptemberben induló új közéleti televíziós csatornájának fő műsorait a Hung-Ister Zrt. újpalotai komplexumában kialakított stúdióból adják majd.

 

Mint korábban már beszámoltunk róla, az ingyenesen fogható földfelszíni adások közül kikerül a FEM3 és a Zenebutik, helyükre a Dikh TV (ez az Antenna Hungária tegnapi közleményéből derült ki, lsd lentebb, a kapcsolódó híranyagoknál) és a fentiek szerint a PestiTV érkezik.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott