Ugrás a tartalomra

Szigetországi focimeccsek a Network4 műsorán

Beindul a fociőrület a szigetországban, így a Network4 képernyőjén is! A 2024/2025-ös szezonban is a Network4 közvetíti a világ legerősebb másodosztályának tartott Championship legizgalmasabb összecsapásait. Ezúttal egy magyar játékost is láthatunk a pályán: Szűcs Kornél ugyanis a Plymouth Argyle-hoz igazolt. A médiacsoport közvetíti az Angol Ligakupa, valamint skót bajnokság meccseit is.

 

Most hétvégén startol a Championship, amelyet a világ legerősebb másodosztályú bajnokságának tartanak. A Premier League előszobájában 24 csapat szerepel, köztük az Plymouth Argyle, amely néhány napja leigazolta Szűcs Kornélt, a Kecskeméti TE 22 éves, volt korosztályos válogatott védőjét. Szűcs vezetőedzője egy igazi legenda, Wayne Rooney, a Manchester United egykori kapitánya és az angol válogatott sztárja lesz. A Plymouth az előző idényben újoncként a 21. helyen zárva maradt bent. A 22 éves védő nem az első magyar játékosuk, hiszen korábban Halmosi Péter, Tímár Krisztián, Buzsáky Ákos és Sándor György is a klub kötelékébe tartozott.

 

A mezőny tagja kilenc korábbi bajnokcsapat, többek között a Leeds, a West Bromwich, a Blackburn, a Sheffield Wednesday és a Sheffield United is. Az első fordulóból a Network4 a Sheffield Wednesday - Plymouth Argyle mérkőzést közvetíti élőben vasárnap 17:00-kor a NET4+-on - a kispadon Wayne Rooney-val, a pályán pedig talán Szűcs Kornéllal.

 

A jövő héten indul az Angol Ligakupa (Carabao Cup), amelynek kiemelt mérkőzéseit az idei szezonban is a Network4 csoport közvetíti. Az első fordulóban rögtön a világ talán leghíresebb kiscsapata kerül a fókuszba. Az ARENA4 sporttelevízió és a NET4+ streaming szolgáltató élőben közvetíti Sheffield United - Wrexham találkozót (kedd, 21:00). A Wrexham a hollywooodi szupersztár, Ryan Reynolds és Rob McElhenney tulajdonában van, a Netflix sorozatot forgatott a kiscsapat mindennapjairól, mára a klub milliós követőtáborral rendelkezik.  A magyar nézők továbbá láthatják a Leeds-Middlesbrough (szerda, 21:00, ARENA4) mérkőzést is. A nagyok, köztük a címvédő Liverpool, a Manchester United, az Arsenal, a Manchester City, a Chelsea, a Tottenham a 3. körben csatlakoznak, de a 2. fordulóban már láthatjuk többek között az Evertont, a Newcastle-t, a Bournemouth-t, a Crystal Palace-t és a Leicestert is. A döntőt március 16-án rendezik - a tavalyi fináléban Szoboszlai Dominik Liverpoolja a Chelsea-t győzte le.

 

Augusztus első hétvégéjén indult el a skót bajnokság, amelynek a legfontosabb kérdése szokás szerint az, hogy az 55-szörös bajnok Rangers, vagy az 54-szeres bajnok, címvédő Celtic nyer-e. Ha az utóbbi, akkor utoléri városi riválisát az örökranglistán. Az első csúcsrangadóra nem kell sokat várni: a 4. fordulóban, szeptember 1-jén a NET4+ közvetíti a Celtic-Rangers összecsapást.

 

Ahogyan a nézők megszokhatták, a Network4 Media Group a Premier League-ből is közvetít mérkőzéseket, azonban a csúcskategórián kívül is van élet a Brit-szigeteken.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott