Ugrás a tartalomra

Szuper filmek és sorozatok az AXN csatornán kódolatlanul

Az Antenna Hungária megállapodásainak köszönhetően a MinDig TV nézői október 19. és november 1. között díjmentesen érhetik el az AXN csatornát. Az AXN műsora a kódolatlan időszak alatt a mindiGO TV-n is ingyenesen nézhető.

 

A kórházsorozatok kedvelői a Doktor Murphy 3. évadát láthatják csütörtökönként 21 órától, dupla részekkel, az AXN-en. Az autizmussal és Savant-szindrómával küzdő dr. Shaun Murphy (Freddie Highmore) továbbra is mindent megtesz, hogy rendkívüli adottságaival életeket mentsen a St. Bonaventure Kórház sebészeti osztályán. Kedd esténként új részekkel folytatódik Az újonc című amerikai krimi-drámasorozat is. Az előző szezon végén John Nolan (Nathan Fillion) és két másik újonc tiszti vizsgájuk előtt álltak, amely eldönti, folytathatják-e, amiért olyan sokat küzdöttek. A legújabb évad elején már hat hónapos zsaru pályafutás áll Nolan mögött, és olyan új kihívásoknak, romantikus kapcsolatoknak és halálos helyzeteknek van kitéve, melyek teljesen felforgatják új los angeles-i életét.

 

Október 23-24-25-én Stars Wars (I.-VIII.) maraton várja a rajongókat az AXN műsorán. A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő epizódban A jedi visszatér cselekménye után 30 évvel járunk (YU 34), az Új Köztársaság idejében. Az Első Rend jelent meg és háborúzott a Galaktikus Birodalom maradványaival, melynek vezetője Supreme Leader Snoke és tanítványa, Kylo Ren, aki sajátos fénykardjával a Galaxis egy részét elfoglalta a (Hux tábornokkal) Starkiller bázisról vezetve seregét (október 24-én, szombaton 21 órától).  A Star Wars VIII: Az utolsó Jedik részben a Skywalker-saga folytatódik. Az ébredő Erő hősei a galaxis legendás alakjaival indulnak nagyívű kalandra, s közben nem csak az Erővel kapcsolatos ősi rejtélyekre találnak választ, hanem megdöbbentő múltbéli titkokra is fényt derítenek (október 25-én, vasárnap 21.00 órától).

 

Két országos sorozatpremier is indul a csatornán, a Los Angeles legjobbjai 2. évadában Syd Burnett (Gabrielle Union) és Nancy McKenna (Jessica Alba) nyomozók visszatérnek, hogy még több bűnözőt juttassanak rács mögé. Miközben Syd mindent megtesz, hogy válaszokra találjon barátjának halálával kapcsolatban, addig Nancynek Izzy elrablásával és annak következményeivel kell szembenéznie (október 26-tól, minden hétfőn 21 órától). Az Alex Rider angol kémsorozat főszereplője egy londoni tinédzser, aki szinte mindenben remekel, legyen az bármilyen (extrém)sport, harcművészet vagy iskolai feladat. A fiatal nem is sejti, hogy már gyerekkora óta kémnek képezték, most pedig arra kényszerítik, hogy segítsen nagybátyja halálának felderítésében, és tudja meg, hogyan kapcsolódik mindez két befolyásos milliárdos meggyilkolásához. Alex új személyazonosságot kap, és inkognitóban utazik el a Point Blanc bentlakásos iskolába (október 27-től, minden kedden 21:00 órától).

 

A MinDig TV kínálatában - a jelenleg elérhető csatornakiosztáson felül - kizárólag az AXN csatorna műsora látható kódolatlanul, a fenti időszakban.

 

Csatorna Programhely Multiplex
AXN 40 C

 

A MinDig TV nézők számára időszakosan elérhető kódolatlan csatornákat 2020. szeptember 6-án reggel 6 órától valamennyi vételkörzetben DVB-T2 adásmódban, HEVC kódolással sugározzák. Amennyiben egy automatikus újrahangolást követően sem érhető el a meghirdetett kódolatlan csatorna, a legvalószínűbb ok, hogy a vevőkészülék nem alkalmas a DVB-T2 adások vételére.
Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott