Ugrás a tartalomra

Tavaszközepi kódolatlan időszak a Viasat Explore-on

Áprilisban kódolatlan Viasat Explore hónappal kedvez a Tarr Kft. az extrémitást és az adrenalindús kalandokat kedvelők számára. A szolgáltató a nyitott időszakkal több mint 100 ezer háztartásba juttatja el a sok tavaszi premierrel készülő csatornát, amely ebben az időszakban bővelkedik a különc műsorvezetők felvonultatásában is.

 

A Viasat World médiavállalat és a Tarr Kft. legfrissebb megállapodásának köszönhetően idén április 1-30. között kódolatlanul nézheti a szolgáltató több mint 80 ezer előfizetője az adrenalin-pumpáló tartalmakat. A ma már nyolc megyében (Baranya, Bács-Kiskun, Fehér, Tolna, Somogy, Vas, Veszprém és Zala), és ezáltal több mint 300 településen jelen lévő kábelszolgáltatónál az alapvetően a Prémium csomagban található Viasat Explore mindenki számára elérhető lesz a 109-es programhelyen, ingyenesen.

 

Az extrémitást előtérbe helyező csatorna a dekódolt időszakra a legmegrögzöttebb autószerelők és a legelhivatottabb mentők mellett a következő premierekkel készül: április 9-én szombaton 20 órától a világhírű horgász, Ali Hamidi és barátai érkeznek az Óriásponty 6. évadával. A halőrültek Franciaország összes népszerű horgásztavát meglátogatták, hogy megtúráztassák a sokak által ismert kiváló halállományt. Ali, Tom és Neil (akik hazánkat is többször megjárták már a jó fogás reményében) a folyó felduzzasztásával keletkezett, hatalmas Carcés-tónál kezdik a műveleteket, majd a Crete-tavak és a Graviers-tó halai következnek.

 

A vízlakók mellett a bikák is középpontba kerülnek: április 17-én vasárnap 20 órától dupla epizóddal debütál az Ausztrál bikafogók második évada. Az ismeretterjesztő sorozat a bikafogás nálunk kevésbé ismeretes művészetébe kalauzol – egy nemes és izgalmas, ugyanakkor igen veszélyes szakmába. Olyan férfiak és nők (!) munkájába, akik a szabadon kószáló állatok lehető leghumánusabb befogásával igyekeznek fenntartani az ökológiai egyensúlyt.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott