Ugrás a tartalomra
Disney+ logo

Tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat a Disney+-szal

Töltsd a nyarat a Disney+-szal és tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat az „Utódokkal” (Descendants), Bluey-val vagy a kritikusok által is elismert sorozat, az „FX Mackó” (FX’s The Bear), vagyis Carmy lenyűgöző séf életével! A jó híreink sora nem ért még véget, hiszen a „Will Trent” (Will Trent) második évada szintén júliusban érkezik. Ne hagyd ki ebben a hónapban a „Star Wars: Az akolitus” (Star Wars: The Acolyte) és a „The Kardashians” (The Kardashians) utolsó részeit sem!

 

UTÓDOK: VÖRÖS FELEMELKEDÉSE (DESCENDANTS: THE RISE OF RED, ORIGINAL FILM, Július 12.)
Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta.

 

BLUEY MINIEPIZÓDOK (BLUEY MINISODES, ORIGINAL SOROZAT, Július 3., 7 miniepizód elérhető)
Az egy és háromperces  „Bluey miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a „Bluey” (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyök kutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket.

 

FX A MACKÓ 3. ÉVAD (FX’S THE BEAR S3, ORIGINAL SOROZAT, Július 17., Minden epizód elérhető)
A kritikusok által elismert, Emmy®-díjas FX „A mackó” (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

 

WILL TRENT 2. ÉVAD (WILL TRENT SEASON 2, ORIGINAL SOROZAT, Július 24., 3 epizóddal indul)
A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál.

Címke

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott