Ugrás a tartalomra

Tévézz úgy, ahogy te akarod

Az igazi sportrajongók akkor sem szeretnének lemaradni a kedvenceik meccseiről, amikor éppen úton vannak vagy nincs lehetőségük a TV előtt végig izgulni az mérkőzéseket: A DIGI Online-nal pedig nem is kell, ha pedig az adatforgalmadat sem szeretnéd „túlterhelni”, a DIGIMobil korlátlan internete megfelelő megoldás lehet.

 

A DIGI Online-nal minden DIGITV/DIGI/DIGI+ televíziós csomaggal és DIGI internetes szolgáltatással rendelkező előfizető különdíj nélkül élvezhet számos tévécsatornát. A sportkedvelőknek különösen sok lehetőség áll rendelkezésükre: A DIGI Sport1, DIGI Sport2 és DIGI Sport3 csatornákon az angol, olasz és francia labdarúgó-bajnokságokon túl, kézilabdával, kosárlabdával és tenisszel is találkozhatnak a nézők.

 

Kiváló képminőségben, az élő adással egy időben követhetjük a számunkra fontos adásokat. Amennyiben pedig például utazás alatt, mobiltelefonról szeretnénk élvezni ezt a lehetőséget, a DIGIMobil korlátlan internete lehet a megoldás, így nem kell félnünk, hogy elfogy időközben az adatforgalmunk.

 

Mi kell a DIGI Online-hoz? Szükséges egy élő DIGI televíziós csomag és internet előfizetés, ezen kívül ügyfélkapu regisztráció, amelyhez itt találsz segítséget. Töltsd le az applikációt Android vagy iOS alapú készülékedre és már élvezheted is az adást.

Kiegészítő információ(k)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott