Ugrás a tartalomra
DIGI logo

Több FilmBox csatorna és a FilmBox+ is megjelenik a DIGI kínálatában

Szeptember 1-től a DIGI előfizetői számára a digitális csomagban elérhetővé válik a FilmBox csatorna, FilmBox Pak prémium csomaggal pedig hozzáférhetnek a FilmBox Premium, a FilmBox Extra HD, a FilmBox Stars, a FilmBox Family csatornákhoz, valamint a FilmBox+ alkalmazás használatához is.

 

Lineáris és digitális műsorterjesztésre egyaránt kiterjedő együttműködési megállapodást kötött az SPI/FilmBox és a DIGI. A megállapodás értelmében szeptember 1-től az SPI zászlóshajó filmcsatornája, a FilmBox elérhető lesz az előfizetők számára. Emellett azok, akik a FilmBox Pak csomagot választják, még több szórakozási lehetőséghez jutnak hozzá a FilmBox Premium, a FilmBox Stars, a FilmBox Family és a FilmBox Extra HD formájában - ez utóbbi a Film Now-t váltja fel a DIGI kínálatában. A prémium csomag a FilmBox+ streaming szolgáltatás előfizetését is tartalmazza, amellyel a nézők több, mint 10 csatornát nézhetnek online, és további több száz órányi tartalom közül válogathatnak.

 

A FilmBox csatornák hollywoodi alkotásokat, a filmvilág klasszikusait és népszerű sorozatokat hoznak el a képernyőre, reklámszünetek nélkül, hogy a nézők megszakítás nélkül élvezhessék kedvenc műsoraikat.

 

"Nagy örömünkre szolgál, hogy többféle lehetőséget is kínálhatunk a DIGI azon előfizetőinek, akik szeretnek kiváló minőségű filmeket nézni. Szeretnénk a lehető legpihentetőbb szórakozási élményt nyújtani a nézők számára, ennek megfelelően pedig a FilmBox+ streaming szolgáltatásunkat is elérhetővé tettük a DIGI kínálatában. A FilmBox+ egy további hozzáférési lehetőséget jelent válogatott tartalmainkhoz, a felület könnyen elérhető az internetre csatlakozó eszközökről" - közölte Fülöp Tamás, az SPI International közép-kelet-európai igazgatója.

 

„Újabb mérföldkőhöz érkeztünk a DIGI-nél műsorkínálatunk megújításában, amely része társaságunk folyamatban lévő stratégiai átalakításának. Műsorkínálatunkat igyekszünk izgalmas, közkedvelt, még több kikapcsolódást nyújtó tartalommal megtölteni. Ügyfeleink a szórakoztató tartalmakat akár az internet, akár a TV szolgáltatásainkon keresztül is megtekinthetik. A csatornabővítésnek köszönhetően további lehetőség nyílik arra, hogy előfizetőink a televízió készülékek mellett online platformokon keresztül is elérhessék televíziós tartalmainkat” – emelte ki a DIGI Magyarország ügyvezetője, Tábori Tamás.

 

A FilmBox+ a hagyományos televíziózás kényelmét a streaming oldalak adta előnyökkel ötvözi, hiszen egyaránt azonnali hozzáférést biztosít a filmek és sorozatok széles választékához, valamint több, élőben nézhető tévécsatornához is. A FilmBox+ felülete bármely internetkapcsolattal rendelkező eszköről elérhető. A szolgáltatás már több kelet-európai szolgáltató kínálatában megjelent, és további együttműködési megállapodások is várhatók.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott