Ugrás a tartalomra

További 4 évig a Network4 közvetíti a Bundesligát

A Bundesliga International és a luxemburgi székhelyű Network4 Media Group megállapodtak jelenleg is érvényben levő közvetítési szerződésük meghosszabbításáról, melynek értelmében az együttműködés immáron a 2028-29-es szezon végéig tart. A Network4 megőrzi a szezononkénti több mint 300 Bundesliga és Bundesliga 2 mérkőzés kizárólagos jogait. A megállapodás tartalmazza a Német Szuperkupa (a bajnok és a kupagyőztes szezonnyitó mérkőzése), valamint a kiesésről döntő rájátszás jogait is.

 

A Bundesliga továbbra is a NET4+, a Network4 streamingplatformjának központi eleme marad, ahol a nézők extra tartalmakkal is találkozhatnak. Emellett heti 4-5 mérkőzés lesz látható az ARENA4-en és testvércsatornáján, a MATCH4-en.

 

A korai szerződéshosszabbítás egy kölcsönösen előnyös partnerség eredménye, amely nemcsak a Magyarországon példátlan számú élő Bundesliga-mérkőzések közvetítésben, hanem az egyes meccsnapok kísérőműsorainak mennyiségében is megmutatkozott. A két vállalat közös célja, hogy a szurkolóknak a lehető legjobb nézői élményt nyújtsák. A Network4 volt az első médiaszolgáltató Európában, amely streamingplatformján bevezette az úgynevezett interaktív feedet, valamint a Goal Arena nevű körkapcsolásos műsort.

 

Peer Naubert, a Bundesliga nemzetközi marketingvezetője elmondta: “A végletekig kiélezett küzdelem, a gólok és a pályán tapasztalható izgalmak mellett az innováció is régóta a Bundesliga védjegyének számítanak. Keressük az új utakat a szurkolók igényeinek kielégítésére és szükségleteik alapján frissítjük és fejlesztjük termékeinket világszerte. Az interaktív közvetítés és a Goal Arena két nagyszerű példa törekvéseinkre. A Network4 fantasztikus partnerünk, amely osztja ezt a jövőképet, és a Bundesligához hasonlóan arra törekszik, hogy a lehető legteljesebb élményt nyújtsa a magyar szurkolóknak.”

 

Borsány-Gyenes András, a Network4 igazgatótanácsának elnöke elmondta: “A Bundesliga International partnereként az volt a célunk, hogy a Bundesliga közvetítési élményét a következő szintre emeljük. Örömmel mondhatom, hogy az ARENA4 és a NET4+ a Bundesliga Internationallel közösen történelmet írt azzal, hogy szinte az összes Bundesliga-mérkőzést élőben közvetítette Magyarországon, ami példa nélküli és önmagában is hatalmas technikai bravúr. Az olyan technológiai vívmányok, mint az interaktív feed és a Goal Arena pedig még közelebb hozták a Bundesliga élménydús mérkőzéseit a magyar nézőkhöz. Büszkék vagyunk arra, hogy a jövőben is folytathatjuk együttműködésünket a Bundesligával.”

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott