Ugrás a tartalomra

TV Paprika nyílt időszak decemberben a Vidanetnél

2018. december 3. és 16. között korlátlanul nézhetik a Vidanet digitális kábeltévé előfizetői a TV Paprika műsorait, hogy inspirációt gyűjthessenek a közelgő ünnepek ínycsiklandó fogásaihoz.

 

A legjobbaktól leshetik el a konyhai fortélyokat és a különleges recepteket digitális kábeltévé előfizetőink, ha december 3. és 16. között a TV Paprikára kapcsolnak, így az ünnepi ételsor kialakítása is gyerekjáték lehet.

 

Az édesszájúak december 5-én 18.00-tól A csokoládé királynője című műsorral finom desszerteket készíthetnek. Kirsten Tibballs, akit a Mesterszakács sorozat „a csokoládé királynőjének” kiáltott ki, Ausztrália egyik legnépszerűbb és legnagyobb nemzetközi elismertségnek örvendő cukrásza és csokikészítője. Az évek folyamán Kirsten rengeteg egyszerű és könnyen alkalmazható eljárást és technikát dolgozott ki, amelyek során olyan eszközök segítségével készít fantasztikus desszerteket, amelyek mindenki konyhájában megtalálhatók. A legtöbb recept elkészítése még 20 percbe sem telik, az eredmény pedig szinte hihetetlen!

 

Az Alma Obregon desszertjei sorozat házigazdája Alma Obregón, a népszerű spanyol blogger. A cupcake-ek királynője a legédesebb és legeredetibb receptjeivel kápráztatja el a nagyérdeműt december 11-én 20.00-tól, a kekszes-vaníliás fagylalttól a klasszikusokon át – mint az apró csészékben szervírozott Fekete-erdő torta – az óriás cupcake-ig és a csokis kenyérpudingig.

 

Ha az édességből még mindig nem lenne elég, tanulj a híres Martha Stewarttól! A világ egyik leghíresebb szakácsnője a legjobb tippjeit és módszereit osztja meg a nézőkkel, bátorítva őket az ízletes desszertek és sütemények otthoni elkészítésére. A modern klasszikus sütemények mellett Martha kedvenc reggeli-, puding- és sütireceptjeit is megismerhetik az érdeklődők december 14-én 16.00-tól a Martha Stewart – Sütivilág című műsorban.

 

Már-már hagyomány a TV Paprikán, hogy Jamie Oliver is megosztja trükkjeit a stresszmentes karácsony jegyében a Karácsonyi készülődés Jamie-vel műsorban. Tarts az angol szakáccsal december 8-án 19.00-kor!

 

December 15-én 19.00-kor Nigella Lawson tárja ki a konyhája ajtaját, hogy egy sor kényeztető és praktikus ünnepi fogás fortélyát ossza meg az Otthon, Nigellánál: karácsony nézőivel.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott