Ugrás a tartalomra

TV2 Android TV-s applikáció a Magyar Telekomnál

25 éves történetének első televíziós applikációját indította el a TV2 Csoport április 17-én. A nagy csatornák közül elsőként önálló, szolgáltatón keresztül elérhető TV2 Play televíziós applikációval teszi még teljesebbé azoknak a nézőknek a felhasználói élményét, akik Magyar Telekom ügyfélként a Telekomnál rendelkeznek Telekom TV előfizetéssel. A TV2 Play alkalmazás elindulásával a TV2 Play teljes online videós kínálata, és meghatározott csomagelőfizetéssel rendelkezés esetén a TV2 Play Prémium összes tartalma elérhetővé válik a Telekom TV előfizetőinek¬* a SmartBox segítségével a televízió képernyőjén.

 

A két nagy csatorna közül elsőként a TV2 indít olyan, szolgáltatón keresztül elérhető televíziós applikációt, melynek használatával még teljesebb élmény vár a felhasználókra! Az Android platformra fejlesztett, Google Play áruházból elérhető TV2 Play alkalmazás a telekommunikációs szolgáltatók közül április 17-étől elsőként a Magyar Telekomnál vált elérhetővé azon ügyfelek részére, akik rendelkeznek Telekom TV előfizetéssel. Az alkalmazás használatához TV2 Play regisztrációra is szükség van. Az első bejelentkezéskor egy QR kód, vagy weben beírt kód segítségével lehet összekötni a Telekom fiókot a TV2 Play hozzáféréssel. Amint ez megtörtént, minden, a TV2 Play-en elérhető online videós tartalom már nagyképernyőn is elérhetővé válik. Azon Telekom TV előfizetők*, akik rendelkeznek TV2 Play Prémium hozzáféréssel, a TV2 Play tartalmain felül az exkluzív, Prémium tartalmakat is elérik az applikáción keresztül, így mozifilmek, élő sportközvetítések és egyéb TV2-es tartalmak is elérhetővé válnak, pár kattintással, nagyképernyőn!

 

*A TV2 Play Prémium szolgáltatás a Telekomnál a Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi, Telekom TV és IPTV M, L és L + HBO Max díjcsomagokban érhető el.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott