Ugrás a tartalomra
Magyar Mozi TV logo

Új csatornával bővíti kínálatát a Vodafone Magyarország és a DIGI

Magyar filmeket sugárzó tematikus csatornával, a Tematic Media Group legújabb kábeltelevíziós csatornájával a Magyar Mozi TV-vel bővíti kínálatát a DIGI és a Vodafone Magyarország. A mindenki által kedvelt magyar filmek, legyenek akár évtizedekkel ezelőtt készültek akár az elmúlt évek sikerei nagyszerű szórakozást kínálnak a nézőknek.

 

A Magyar Mozi TV csatornáján népszerű magyar gyártású tévésorozatokat, új és klasszikus mozifilmeket, játék-, rövid-, animációs és dokumentumfilmeket nézhetnek az előfizetők. A színházi előadások iránt érdeklődők is találnak majd kedvükre való közvetítéseket a műsorkínálatban. Az új csatorna küldetésének tekinti, hogy teret adjon a készülő magyar filmeknek, és lehetővé tegye az alkotóknak, hogy széles körben megismertethessék a munkáikat.

 

A Magyar Mozi TV március 1-jén szerdán 13.00 órakor kezdi meg adását A bolondok grófja című tévéjátékkal, mely elsőnek a digitális vezetékes előfizetők számára válik elérhető. A DIGI és a Vodafone Magyarország a következő 3 hónapban teszteli az újonnan induló csatornát. Az új tartalom a DIGI előfizetők számára automatikus- vagy manuális csatornakereséssel válik elérhetővé, a következő programhelyek egyikén a szolgáltatási terület függvényében: 101, 117, 168, 169, 182, 183 vagy 222-es pozícióban, valamint egyedi csatornakiosztás esetén a csatornakínálat végén. A Vodafone Magyarország előfizetői számára a 78-as programhelyen érhető el az új csatorna.

 

Ízelítő a Magyar Mozi TV márciusi kínálatából: Roncsfilm, Ripacsok, Megáll az idő, Az ötödik pecsét, Jó estét nyár, jó estét szerelem, A kenguru, Égigérő fű. A kortárs filmek közül látható lesz: a Saul fia, az Űrpiknik és az Eltörölni Frankot.

 

A Magyar Mozi TV műsorához jó szórakozást kíván a Vodafone Magyarország, a DIGI és a Tematic Media Group csapata!

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott