Ugrás a tartalomra
mindiGO TV logo

Új magyar sportág a képernyőn

Elsőként a mindiGO mobilalkalmazásán és a mindiGO TV-n lesznek elérhetők a legújabb, magyar fejlesztésű sportág, a Water Skyball első osztályú férfi és női országos bajnokságának mérkőzései. A közvetítéseket 2020 szeptemberétől láthatják az érdeklődők.

 

Az idei évben az Antenna Hungária és a Magyar Water Skyball Szövetség együttműködésének köszönhetően sokak álma teljesülhet, hiszen a sportág szerelmesei mostantól nyomon követhetik az első osztályú férfi és női országos bajnokságok mérkőzéseit a mindigGO applikáción vagy a tv.mindigo.hu oldalon.
A mindiGO TV őszi műsorfolyamában az idén hatodik alkalommal megrendezett országos Water Skyball bajnokság mérkőzései lesznek elérhetőek.

 

A Water Skyball egy magyar fejlesztésű, izgalmas szabályokkal rendelkező labdás, vízi sportág. A játékot a Fontanus Központ szakmai csapata alkotta meg Török-Szabó Balázs vezetésével, amely több éves fejlesztő munka eredménye.

 

A játékban két fős csapatok mérkőznek egymással egy 100-120 cm mélységű, három zónára osztott medencében. A játék szabályai több szempontból is egyedinek számítanak. A meccsek során a játékosok nem érhetnek egymáshoz, továbbá olyan megoldásokkal találkozhatunk, mint a "kapu a kapuban", amely máshol egyáltalán nem jellemző. Ez azt jelenti, hogy a kapu különböző részeihez dobott gólok más és más pontértékkel bírnak, a pontérték pedig attól függ, hogy a lövést melyik zónából indítják a játékosok.

 

A sportág fontos eleme a vízben való gyors és hatékony mozgás, az egyedi labdaszerzési technika, a taktika, amelyek rendkívül izgalmas, látványos, szórakoztató mérkőzésekre és kiélezett, fordulatos bajnokságra adnak lehetőséget.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott