Ugrás a tartalomra
Paramount Global logo

Új vezető a Paramount CEE élén

Katarzyna Samojluk, eddigi lengyelországi country manager kapott megbízást arra, hogy a jövőben ellássa a Paramount Közép Kelet Európa régiójának irányítását, a térség 14 országában felügyelve a médiavállalat tevékenységét.

 

Samojluk ebben a szerepkörben a régió eddigi vezetőjét, Harsányi Gábort váltja, akit a Comcast Corporation és a Paramount Global új közös streaming szolgáltatásának, az év későbbi időszakától kezdődően induló SkyShowtime-nak a közép-kelet-európai regionális vezetőjévé neveztek ki.

 

Katarzyna Samojluk 2014 óta tölt be különféle country manageri, kereskedelmi és pénzügyi vezetői tisztségeket a Paramount (korábban ViacomCBS) médiavállalatnál. A legutóbbi időszakban a vállalat lengyelországi tevékenységét irányította country managerként, és emellett ellátta a Közép- és Észak-Európai és Ázsiai térség pénzügyi alelnöki tisztségét is. Határozott üzleti érzékkel és több mint 15 éves nemzetközi vállalati környezetben szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik.

 

Új, kiterjesztett tisztségében, a Közép Kelet Európa régió country managereként 14 országra kiterjedően irányítja majd a Paramount tevékenységét, többek között a magyar, a lengyel, a cseh és a román piacokon is. Katarzyna Samojluk közvetlenül Mark Specht, a Közép- és Észak-Európai és Ázsiai térség alelnök-ügyvezetője irányítása alatt látja el feladatát.

Kapcsolódó híranyag(ok)

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott