Ugrás a tartalomra

Újabb eszközökön vált elérhetővé a NET4+ streaming szolgáltatás

Jelentős technikai bővítést jelentett be a Network4 Media Group: 2024 október végétől a Samsung SmartTV-ken is elérhető Magyarország legszélesebb sportkínálatát nyújtó streamingszolgáltatatása, a NET4+. Emellett számos frissítést is kapott az applikáció, amelyek segítségével még élvezetesebbé válhat a tartalmak fogyasztása.

 

Október végétől a 2020-tól forgalomba helyezett Samsung SmartTV-kre is elérhető Magyarország legszélesebb sportkínálatát nyújtó streamingszolgáltatása, a NET4+. Az alkalmazást a Samsung applikációs áruházából lehet letölteni.

 

A NET4+ így már az asztali böngészők, az Android és iOS rendszerű mobiltelefonok, tabletek és médialejátszók, Android TV-t vagy Google TV-t futtató okostévék (Sony, TCL, Panasonic, stb.), valamint a Vodafone és a Telekom beltéri egységei (a Vodafone esetében kizárólag azok, amelyekre már megérkezett az új felhasználói felület) mellett a Samsung okostévék tulajdonosainak is nagyképernyős sportélményt kínál.

 

„Régi álmunk vált valóra az applikációk egységesítésével. A mobilkészülékek és az asztali böngészők esetében eddig is nyomon követhető volt, de a különböző médialejátszókon másképpen jelent meg a felület. Mostantól viszont mindegy, hogy okostévén vagy médialejátszón indítjuk el a NET4+ applikációt, a felület minden esetben ugyanaz” - mondta el Varga Attila, a Network4 online fejlesztési és kommunikációs igazgatója.

 

Az applikációban is történtek kisebb, de annál fontosabb változások. „Mobilkészülékeken immáron működik az értesítési rendszer, azaz a telefon vagy tablet jelez, ha kedvenc eseményeink elkezdődnek, illetve, ha felkerülnek a videótárba. Mindezt beállítani a videótárban lehet, ahol kiválasztjuk kedvenc sportágunkat, és a jobb felső sarokban levő harangra bökünk. További - minden eszközre vonatkozó - újdonság, hogy amennyiben élő adást annak kezdete után indítunk, az app megkérdezi, hogy élőben akarjuk-e nézni, vagy elölről. Azt sem kell megjegyeznünk már, hol tartottunk egy archív műsorszámban, mert az app megteszi ezt helyettünk, és onnan folytathatjuk a lejátszást, ahol abbahagytuk” - tette hozzá Varga Attila.

 

A NET4+ előfizetői a hazai sportpiacon példátlanul gazdag palettáról válogathatnak hétről hétre. A Network4 sportkínálatában szerepelnek a Premier League, a Bundesliga, az Angol ligakupa és a Serie A mérkőzései, a MotoGP és Superbike-vb futamai, az NFL és NHL mérkőzései hétről hétre, és itt láthatók az ATP és WTA Tour eseményei, az IndyCar- és a NASCAR versenyei is.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott