Ugrás a tartalomra
DIGI Sport logo

Újabb három évre a DIGI Sporté a Ligue 1

A magyarországi műsorterjesztési piac vezető szolgáltatója, a DIGI Csoport bejelentette, hogy továbbra is a DIGI Sport csatornáin lesznek láthatók a Ligue 1, vagyis a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság mérkőzései.

 

Hosszabb várakozás után hivatalosan is eldőlt, hogy Magyarországon továbbra is a DIGI Sport csatornák közvetíthetik az francia labdarúgó-bajnokság mérkőzéseit. A DIGI Csoport 2021 augusztusában írta alá az erről szóló szerződést, így újabb 3 évig birtokolhatja a Ligue 1 közvetítési jogait. Franciaország legjobb klubcsapatainak összecsapásai a DIGI Sport és a DIGI Online műsorkínálatában is elérhetők lesznek, így a társaság ügyfelei már péntektől bárhol és bármikor izgulhatnak kedvenceikért.

 

A francia első osztályú labdarúgó-bajnokság augusztus 6-án indul útjára, ahol a tavaly a harmadik helyen végző Monaco a bennmaradást a playoffban kiharcoló Nantes együttesét látja vendégül.

 

A DIGI Csoport továbbra is nagyra értékeli ügyfelei hűségét és elkötelezett a sportrajongók magas szintű kiszolgálása iránt. A vállalat ezért arra törekszik, hogy folyamatosan bővítse televíziós kínálatát, valamint növelje a szolgáltatási területén található, nagy sávszélességű internettel lefedett háztartások számát.

Like és megosztás

 
 

Önnek ajánlott